20.10.2010 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, October 20, 2010

20.10.2010

entri tak de kena mengena ngn tajuk
saja nak tulis tarikh arini sebab cantik nombornya...

tak de apa yg menarik pon...
sekarang ni mood nak mendeco dah datang...
aku beli katil rm10 jer...haha kat macy ..pi carik kedai mana dpt set katil rm10..tilam lain harga :P
byk plan dalam kepala ni..bukan plan apa pon..plan bagaimana nak gi beli langsir..bagaimana nak gi pilih cat
sbb dok pikir kalau tak angkut anak2...kena gi srg2..asben jaga anak..kalau gi srg2..tobat aku susah nk buat pilihan
kalau bawak anak2..aku tau..mmg tak leh nak beli lah..sbb nak berkejaran ngn sikecik tu


pastu dok konfius pilihan color cat pulak....asben ngn aku tak serasi sket color2 ni...aku suka color ni..dia suka color tu..huhuhu

sekian saja ngomelan pada hari ni....

6 comments:

Fiena said...

uik.. katil apa rm10??? murahhh gilosss
amik la gmbr

SUZIE APAI said...

syoknyer mendeco....

lmbtnyer time aku..bila nk dpt kunci ni

riz said...

mana gbr katil???tak pnh plak dgr katil semurah tu...tepek tau gbr hang mendeco...

ana-kirana said...

fiena,
pi tgk kat macy..ada 11 jenis bedframe..tp kena beli tilam situ la..tak leh angkut katil saja

suzie,
sabaq2...peram lu duit hang tu bg beranak

riz,
ni offer kat macy sale smpena annyvesary ke 10 derang ..
ala deco suka hati aku jer aihhh hehe

Najwa said...

so katik + tilan jd brp RM? kalo lps add pun murah gak lg berbaloi2 la..boh la gambaq katil hg beli tu..nk la tngk katil RM10

ana-kirana said...

najwa,
tilam ikut brand ..nak jenis mana..ada murah ada mahai...
yg sedap2 ribu riban...plg murah 700 lbh ..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin