CERITA MIMPI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, October 6, 2010

CERITA MIMPI

arini nak borak2 kosong jer la..
mood nak update tak mariiiiiiiiiiii..apahal ntah

nak cerita mimpi2 aku jer ni..mimpi yg membawa sampai pergerakan fizikal realiti hehe
tapi biasa la..suami ku tido mati..bukan dia sedor pon...

semalam punya mimpi
aku di satu tempat...tunggu suami ku datang ambil..aku gi outstation kot..tak pasti..
tapi suami lambat datang.bila tanya..dia kata dia pegi genting..
huwaaaaaaaa..terus aku nanges sambil kaki ni tendang2 asben..aku tersedar la aku dok gerak2 kaki tendang dia..dia ntah kemana tido tak hengat
aku tendang2 tu sbb marah dia pegi genting sorang2...aku dok syak dia pegi ngn awek hahahhaa

mimpi beberapa hari yg lepas
kawan aku cerita suami dia tulis smthing kat wall seorang nurse ni...dia punya cerita2..sampai malam tu masuk mimpi aku
aku mimpi asben ada affair ngn nurse huwaaaaaaaaaaaa..dialog antara nurse ngn asben aku tak leh la tulis..ada unsur2 sensored sket
lagik sekali adegan tendang2 berlaku...

apani dok mimpi suami curang2 ni...mintak simpang la..

cerita lain pulak
baru2 ni ..biasa la..isteri kena amik tau sapa org keliling asben ni cewahhhhhh...
"abg..jiran abg kat quarters tu sapa ganti..dah kak mas pindah"
"budak fault finder"
"bujang ke dah kawen"
"dahhh..org tnb semua tua2 dah aih" hehhehe sedap sket hati dengar  (ni merujuk tnb kat tmpat asben jer la ek..kang stag tnb cawanagan lain terasa lak statement tua asben ku)

3 comments:

Ciklinn said...

mimpi hanya menan titun...

Em's Family said...

mimpi main2 je tu

ana-kirana said...

mira ,ciklinn,
saja nak kacau jiwa kami ni

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin