IMPIAN DIA DAH TERTUNAI...IMPIAN MAMA BILA? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, December 30, 2010

IMPIAN DIA DAH TERTUNAI...IMPIAN MAMA BILA?

tudiaaaaaa..hadiah secoet pon "impian" bagai hahaha
saja la..impian la bg budak ni..saja aku dok peram lama bagi dia berangan2 dulu ..
sejak dia mintak aku kata tunggu birthday..aku tak nak la .mintak2 terus dapat..nnt dia asik mintak dapat mintak dapat....tak rasa susah langsung..susah jugak nnt
menan2 dia pon dah lama tak beli..beli..tapi yg rm10 gitu jer..kartun2 yg main 2 3 kali patah kiok
puas hati dah dpt...
aku amik age 5+ .tak nampak pon age 4 ke ..
beza setahun jer..igt kan idak la susah nau nk convert2 ni kan

convert jadi autobot

hadiah adik-kolam tu ..leh ler main 2 org depa

optimus prime & bumblebee
aku simpan gambar ni dlm henpon..sbb nnt nak conert ke robot balik..aku pon bukan igt

2 team tgh bekerja utk convert ke autobot ..budak2 darjah 2 & 3 ni pon dah rasa susah nak buat
cian aiman..mama terbeli level 3 ..
igt senang ja
aku cuba2 sampai terlena ..

akhirnya..budak2 ni berjaya gak tukarkan

bwh kereta ada robot...
fuhh terrer aaaaa org yg design benda alah ni..bukan sng tu...
nak lipat sana lipat sini

disebalik tabir pembelian hadiah...sampai berdarah2 jari mama ni haaa
tak nampak ibu jari aku berdarah..
masa ni ramai org dok Q nak balut..krismas la katakan
kami potong Q gi cakap nak balut sendiri
so duduk la tepi tu balut
kelam kabut balut sbb nak cepat...tak sedar masa tarik salotape..jari terkena benda tajam2 tu
igt tak darah..pedih2 jer rasa
tgk2 kat wrapper ada color merah2...baru check jari ada darah huhuhuu

auntie shahi tolong balutkan...tgk ni aiman...

tu jer la hadiah tak seberapa setahun sekali mama kasi
aisya langsung tak mengerti..tgk pon idak hadiah dia huhu


bila impian mama nak tercapai ni ?haa bapak?? hehehe

3 comments:

Mak Su said...

wah...... hadiah yg sesuai untuk anak2 :)

mazzuana said...

Ana, adam punya pun sebijik camtu..paling susah nak convert bumblebee tu, sakit2 kepala aku try convertkan. Optimus prime tu senang sikit. Macam2 mainan bebudak skrg kan?

ana-kirana said...

maksu,
dah pandai demand dah aiman tu...beli salah kang tak nak main lak

mazz,
aaa betul..optimus sng sket..aku igt main ni senang ja huhuu...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin