KLIMS YG TAK BERAPA BEST | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, December 13, 2010

KLIMS YG TAK BERAPA BEST

ni pendapat peribadi saya jer ...
dulu masa bujang penah pegi..rasanya dulu masuk byr rm3 ja kot...
ok la kan...derang nak market produk mereka ..nak introduce produk...nape kita lak nak kena bayar..kali ni kena rm15 (weekdays) ...macam masuk showroom jer la..takkan masuk showroom nak kena bayar
oh tu pasal bayaran....tak kisah la kan..aku bukannya bayar....cuma tak puas hati sbb masuk tengok ..keluar rasa tak puassssssssss!
nasib baik pegi time org keja...kira tak ramai sgt...tapi still susah nak parking...kat pwtc mmg penuh..so kami park kat hentian putra saja...lalu bawah terowong cross ke pwtc..ok la...sib baik la kan tak jauh

aku rasa tak puas sbb tak leh pegang masuk tengok kot
ada le beberapa model kete yg boleh bukak pintu tengok
tapi kebanyakannya...dok pusing2 tepi model gitu jer la

aku pegi kul 1 lebih smpai beli tiket...kul 3 dah keluar..
oh betapa bosan nya...iya la takat nak klik2 amik gambar..brp lama sgt...takkan nak berdiri tegakkkkkkk tengok model disamping kete yg berputar2 kat atas pentas tu jer

balik dari klims...pegi showroom tengok keta lagik...lagik puas!

mengisi form lucky draw
kalau dapat ni ...mmg bertuah yg teramat

ntah2 ramai org pegi sbb nak dptkan ni kot hehe mana la tau kan

kedudukan dewan yg agak jauh...penat gak la..nak turun ke dewan 1 dan 2 ..
nak ke 3 dan 4 kena patah balik...

model perodua bezza ...
yg aku tak puas...sbb tak leh pegang ..
just amik2 gambar jer ..ermmm bosan


model yg jadi perhatian org
test2 carseat

aiman pon ...dia pon nampak tak excited sgt

 

kete transformer
aiman dok mintak bumblebee...hari2 mintak
jenuh la huhhuuh
seketul rm130 yg jual kat situ


gambar byk lagik...nnt smbung upload...
asben jer la bersemangat amik gambar sana sini...org laki kot kan..mungkin aku perempuan tengok tak sama mcm org laki tengok kot

4 comments:

✿Cik_Azera said...

saya pun rasa agak kurang hebat lah.. tak banyak sangat pun kereta nya...dah laa pergi semalam, rm20 tuh kene bayar..parking kete pun kene di the mall, hentian putra full!!huhu

:: iManja :: said...

Kalau pi tgk kejap je oklah, tapi lelama ni rasa rimas.

Iza Shariza said...

tak pernah tau la klims ni apa.. ahakss.. tertinggal jet laa ana.. hehee.. tp tertarik ngan bumblebee tu... :))

akuzle said...

salam komen... errr, x berbaloi ler kalo mcm tuh punyer kedekut smpai nk pegang or posing2 dlm keta pon x leh... baik g showroom... nk test drive buat ajer apppointment... dahlaa bayo mahal... kener boikot kots thn depan....hikhikhik

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin