PERCUTIAN YANG DOT DOT DOT | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, December 22, 2010

PERCUTIAN YANG DOT DOT DOT

saja letak dot dot utk subjektif ...nak kata tak seronok...seronok la jugak ..seronok sbb bersama keluarga....yg tak seronok tu hehehehhehe

plan asal...nak pegi kenduri sambut menantu sambil2 bercuti
idea aku la ni suruh asben booking kat desaru..padahal kendurinya kat kulai...aku dgr2 nama felda..aku igt dekat2 kota tinggi...hehe salah rupanya
jadik plan nak gi kenduri dibatalkan sbb en ali kepenatan katanya...jauh nak masuk ke desaru tu
pastu nak patah balik ke kulai?huh tak sanggup

-PIC REMOVED...hehhe-
on the way......


jauh giler nak masuk ke desaru nun ...idak la giler...sbb jalan satu lorong kan...tu yg rasa jauh kot..
kira2 100km dari exit tol kulaijaya ,hampir sejam setengah nak sampai ke desaru

penginapan kami sgt murah..RM20 utk 2 mlm...hhehe
kami menginap di rumah penginapan tnb ni ha...dah ada kemudahan kan..gunakan lah
ko jgn komen byk2..bayar dah seciput...

terpencil jauh kedalam rumah ni...masa mula sampai aku rasa seram2 jer tengok
jauh jugak dari pantai...mmg semata2 rumah jer kat sini
(aku tak nyatakan perasaan apa2 ...nnt ada jer anon komen ..tak bersyukur la apa la..)

sunyi sepi ...kawasan luas...ada tmpat BBQ..tapi kami tak rajin nak prepare nak bbq segala
kawasan ni byk monyet...monyet2 ni tahu ada org kat rumah ni...terus derang serbu
ni kat beranda dekat living...kami dok tengok dari dalam tak berani bukak pintu..takut kena terkam

bertenggek tunggu makanan...lagik kite bagi makan..lagik ler derang suka datang lagik


living..besar rumah ni..
tu yg rasa takut2 seram sikit..
nasib ler mak ngn abg ipar ikut sekalik..idak la rasa sunyi sgt..



master bedroom
ada 3 bilik semuanya

bilik no 3 dan 3 ,ni aku tgk ni aku rasa takut
ntah tak tau...kalau la kami berempat jer dtg..mesti aku dok bayang2 ada org dlm bilik ni

dapur yg lengkap semua..kuali periuk pisau pinggan segala

tu cerita penginapan dulu...nnt sambung cerita pantai pulak

3 comments:

Ealyie said...

la.. ke desaru ke??
awat xroger cheq.. dekat xle dekat sgt ngan PG nie..;)

ana-kirana said...

ely,
hehehe tak dan nak roger sapa2 aihhhhhhh...penat berjalan :P

Em's Family said...

besarnyer.. ni bukan yang hot spring tu ke

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin