SERIUSSSS!!!!AKU NAK DIETTTTTTTTTTTTT!! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, December 23, 2010

SERIUSSSS!!!!AKU NAK DIETTTTTTTTTTTTT!!

wahhhhh ini sudah tekanan
bila mana kawan kau telah bertanya "ana .hang peknen kaaaaaaaaa?"

sensitip2 hahahaha...

geni...terima kasih atas soklan tulus ikhlas hanggggggg
hahaa..memberi motivasi utk aku diet betul2 ni

aritu asben pon tak ckp apa2 masa aku tanya "abg redha ka tgk perut saya mcm ni"
dia sengih tak jawap..maknanyaaaaaaaaaa???

kalau kata nak jaga hati aku mesti dia jawab "oh abg tak kisah perut bertayar2 pon hahahah"

ok..ni kira azam utk tahun baru lah ni... BERAZAM!! cewahh beria

12 comments:

genny da bomb said...

ahahahahahahahahhaaaa.... sorryyyyyyyyyyyyyy!!! aku ingat betoi hahahahhaa..sbb sblm ni ada entry ajar anak hg tdo asing tu huahaha..

amponnnnnnnn!!!jgn bimbang aku lagi macam dipam2 hahaha

NaZa said...

Aku pun nak ckp berdasarkan gambar ko ngn asben ko tu dlm entry before ni... tp nnt ko sentap plak hihi

Ain aka Mama KiMy said...

Hi Ana.. pakaila Premium Beautiful.. confirm perut you boleh kembali langsing mcm anak dara... hehe..

SUZIE APAI said...

hahahhahahhaaa......


eh..tergelak pulak aku!

perut org dh beranak pinak mmg mcm tu la!! bukannye ank dara...aku yg kerempeng ni pun, nmpk perut okey...

ko ada tugas...terjah ke blog aku!

JJay said...

hahahaha..aku pun nak tergelak baca komen hg..geni ni punnn..nak kena ni.. :) tapi sebenarnya aku pun pernah terkomen sorang member baru kenal masa aku peknen rania..aku kata kat dia..
"jom kita naik lif, kita kan peknen..tak larat naik tangga"..gaya muka dia masa tu terus memjadikan aku terus sedar aku salah cakap..muahahahaha

ana-kirana said...

geni,
tak pa geni...tak paaaaaaa...
cabaran kat aku ni :p

naza,
hahhahahah tak sentap..terasa jaaaaaaa hahahaha...dah sedar diri pon gemok...tambah2 gi bercuti...1kg naik

ain,
hihihi bg seketul free mau gak hehehhe

suzie,
amboi2 gelak kat aku naaaaa......
dok bg tugas apa plak niiiii huhu

jj,
hahahahha selamba ja hang...
aku kalau tgk org nampak cam peknen..takut nak tny ...takut bukan hehehhe...tp geni ni dia berani bertanya ...sekeh baru tau :P

my little family & kaftanbatik said...

hahaha..sib baik akak xckp..welcome to d club...bt naya ja pasni Ana xmoh reply dah..kekekeke
tp akak mmg xperasan pun..maklum la peyut ku lg besau dr org lain bt ms ni..kekekekeee

genny da bomb said...

nasib baik aku ym ja ana..kalo aku tanya depan2 mau menanah2 hang menangis..kekekeke..pastu siap skali ng aku kena sekeh haha

Najwa said...

geni tnya camtu??? kejamnya soalan hg geni..seb baik x tnya kt aku lagu tu...mau putus sahabat 7 keturunan..hahahahahaaaaa...

aku pun pnh 2-3 kali org tnya mcmtu tau..rasa nak sekeh2 je..tp bila tngk blk, dh mmg perut "seghupe" org peken 4 bln..at last sekeh diri sendiri je lah smbil ckp kt diri sndr -mkn lg..mentedarah lg!!

JJay said...

kah kah kah kah..lawak la geni..

n.a.j said...

chaiyok chaiyok...

jom kita try achieve traget berat n ukur lilit ideal masing2!!

ana-kirana said...

k.ayu,
hehehe geni ja sy nk sekeh..kalau akak tny..sy senyum2 sengih2 nanges dlm hati :P

geni,
amboi2 hanggggg...seronok gelak kat aku naaaaaaaaaaa


najwa,
sabaq2...tgh kuatkan azam ni

jj,
tu la..soklan laser

ain,
haha jom jemaah !

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin