RAIKAN MEREKA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, December 29, 2010

RAIKAN MEREKA

alhamdulillah...dapat jugak buat sambutan besday tanda ingatan kat derang ...walaupon kecil2 dan keluarga terdekat saja yg ada....tapi ok la...aiman jer mengerti..aisya langsung buat tak heran..apa kebenda la mama ni dok pulun
plan asal nak bua hari sabtu...tup2 tak cukop ahli lak ..tak best lak nak meneruskan majlis..so buat la hari ahad..jenuh la nak simpan kek ngn hadiah..sbb budak bujang bawah ni tak henti2 tanya...bila nk potong kek..bila nak dpt hadiah..

pada hari sabtu ni..tak sabar dah ..terus amik mask pakai dulu

kek nya beli kat SR saja...nak tempah2 kartun bagai..dah terlewat..derang nak seminggu oder
aku nk oder ngn orang...derang lambat reply pertanyaan aku...so balik keja terus aku booking...
pastu beli kek kegemaran ramai ..senang..semua org makan

makanan utk hari tu..
mak masak (kenapa kau tak masak haaaaa? meee sup >>sedappp!!
ayam mcD,jajan2
cukup la utk beberapa keluarga jer
famili abg kob,kak iti,kak chem,abg chau,kak salmah,abg din

malas nk gantung dan bukak belon....aku serumpun kan gitu ja hahahah
tak igt dinding umah  mak hijau..kalau tak amik belon hitam pon cantik

nampak tak..aiman menunggu jer tu nak potong .
kecian dia..
hari sabtu masa sampai tu
"mama..dah bole potong kek"
"belum...cair lagik"
"mama..dah ptg ni..dah boleh potong kek"

haaa jenuh nak menjawab

lilin 4 utk aiman..2 utk aisya


aiman sporting nak pakai mask segala..aisya tak nak lagnsung..tu aku yg pakai topinya
dia buat tak hirauuuu jer...
tu dok tak diam..jenuh nak kepong dia utk potong kek

asben tak der dlm gambar...sbb baru sampai gi beli ayam McD ..sampai2 jer org tgh baca doa..
derang tak sabar nk makan dah..

mak chiti bagi hadiah kat aiman

mama yg tak sabar nk bagi hadiah kat anak
aisya punya..dia buat derkkkkkkk jer..belek pon tak apa hadiah

nakkk?

cik mek yg sebok ngn hal dia
mcm belum mengerti apa2 lagik ..


mama layan aiman..anak mama srg lagik buat hal pi jalan sana sini hehehehe

sebok tgk hadiah dia tu

cerita hadiah..next entry :)

4 comments:

my little family & kaftanbatik said...

choc indulgence? i like..ekekeke

||imanja|| said...

cantiknyer gaun aisya

SUZIE APAI said...

slmt hari lahir tuk putra & putri kamu...

mama nye jgn mkn kek banyok sgt, kang gumuksssssss

Em's Family said...

Ana.. actually kat SR tu you boleh mintak nak gambar cartoon time time tu jugak.. they do have, tapi very limited.. tapi memang boleh mintak.. just tanye ape cartoon stock depa ade..

anyway congrats aiman and aisya.. besar dah semua

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin