KONFLIK IDENTITI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, December 29, 2010

KONFLIK IDENTITI

saje jer...aku ni dok pikir la sorang2..kenapa?

beli kereta brand lain...pastu tukar brand lain...ermmm padahal semua org tahu kereta tu brand apa
eh tu bukan masalah besar pon...saja ja ..sebab tadi ada kereta depan aku

kereta WISH ..kite tau la kan brand TOYOTA
tapi dia tukar logo toyota jadi LEXUS ...pastu ada emblem LEXUS
tak paham aku...tak suka kat TOYOTA ker..tapi apsal beli ?

4 comments:

FAM said...

aku pun xphm org cmtu. mmg konflik la

Najwa said...

saja kot syok2 sndri..nk pakai Lexus x mampu..dpt pkai logo pun jadi la..

k.suzy said...

Lexus tu dari toyota gak, tapi untuk market US, yg high end punya..

ana-kirana said...

fam,
haha saja wat pening kepala pikir :P

najwa,
minat tak tau nak beli mana satu

k.suzy,
hahahha patut la tak tau.... high end punya

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin