mood swing... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, May 22, 2008

mood swing...

aku baru masuk keje arini...baru nk bukak blog
pasnih nk jengah2 blog member lak..byk nk kena cacth up nih hihi
kat kampung tak dpt 3G..gprs jer..slow bangat ..malas nk online

cuti aku mcm biasa lah..seronok la kan berehat2 sepenuhnya kat kampung
mmg tak plan nk gi jenjalan mana2...sbb aku yg tak da mood nk berjalan
hubby ajak gi penang pon taknak pegi....

aku pening la skrg ni..loya lagi..jadi mmg tak dak mood sgt2..
pagi2 mesti muntah..patut ler org panggey morning sickness kan
nk mkn byk2 pon takut...makan nnt muntah kluar balik huhuhu...

asam mmg jadi bekalan dalam henbeg ni..tak leh tak ada..
naik keta nak gi keje pon rasa pening..pagi2 dh menelan asam

dulu masa peknen aiman..tak macam ni..releks jer hihi
aku pon dah lupa lah apa patut makan..patut elakkan masa awal2 peknen ni
asid folic asyik terlupa jerrrrrrr...huhuhuuh...
kali ni aku letak atas meja kat opis bior nampak sket..
malas nk telan ubat sebenarnya..

hmmm...aku nk kena survey lah nk checkup dan bersalin kat mana
plan nk bersalin kat seremban specialist...tapi tak tgk lagi bilik mcm mana..
sapa2 penah bersalin kat sini nk share experience..amat diperlukan..tima kasih

5 comments:

Ayu said...

salam ziarah....
akak datang melawat.. bestnyaa peknen :)
tahniah

buzzybug said...

take care~ x ada pengalaman mengandung... haha...

NaZa said...

klu ikut apa yg aku baca.. klu teruk morning sickness, dpt baby girl.. hihihih

cendawanintim said...

lor, sabo erk...mebi baby girl tuh...

dia bagi pressure sket kat mama dia...

kirana said...

ayu,
salam ziarah kak..thanks dtg menjenguk

buzzy,
jaga kamu.... :P

naza,
harap2 betul la apa yg ko baca hihihi

cendawan,
moga masin mulut awk tu !

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin