tag:top 5 prezies .... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, May 8, 2008

tag:top 5 prezies ....

di tag lagi oleh miss cendawan ...suka nau tag aku yer hihihhih
meh nk jawab ni...

list out top 5 present that u wish for..gitu ler soklannya lbh krg kot

1.henpon -sgt2 diperlukan tepon skrg ni..henpon ku rosak..masih di kedai..
mengharapkan sidia hadiah yg baru ekekekkeke ..yg ni pon baru 2 thn lebih pakai
tak kisah jenis apa..janji leh sms call camera
2.kereta -hahaha sapa la nk hadiah kan keta yer ..keta kancil ku yg skrg ni dah kurang pickup lah..kemut jer bwk jadinya...keta ku berumur sama ngn ku keje kat sini..dah nk masuk 5 thn..igt tak nak tukau2 ....tapi rasa cm nk keta baru jer skrg

3.furniture-nak perabot2 baru..sempena nk masuk umah baru nnt..huhu sapa nk kasi yer
4.orang gaji - leh ker hadiah org gaji ..hiihihi leh la kan...aku sgt malas nk buat housechores skrg ni..
5.baby gal -hihihhiii ni kena mintak dari sidia..org lain mmg tak leh kasi :P

tgk..senang saja kan hadiah2 yg aku nak..tak der la demand sgt..

nak tag :
1.naza
2.mama aqilah
3.kv
4.nonie

5 comments:

cendawanintim said...

memang ske tag awak pon...sebab tau, awak rajin jawab....

baby gal....adehhhh...

housechores, bohsan kan...asyik kena buat gerak gempur sajork...

NONIE AZIZ said...

suka tau tag org...hehehe...nanti akak jawab ocay...

viruspadu said...

nak baby gal, hiks... kene belajar teknik2 ni hahahahahaha

kirana said...

cendawan,
huhuhuhu...dah settle dah hutang tag awk

nonie,
sila selesaikan hutang ku itu hihih
jgn sampai berlapok

vp,
hahahhaha..takut tak sempat nk apply teknik jer ni :P

KV said...

uwwaaa...kena jugak! Huhu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin