vision homes site visit | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, May 14, 2008

vision homes site visit

alhamdulillah..sabtu baru ni pegi tgk rumah kami...dah siap semua!yeay..
switches dah pasang...skrg ni derang tgh buat jalan dan pacak tiang letrik..
insyaallah bulan 8 kalo tak da aral melintang menegak..dapat la kunci kot



family hall kat tingkat atas...takder le besar sgt..leh la nk lepak2

pandangan dari pintu masuk utama


pandangan pintu masuk



ruang makan



ruang yg bersambung ngn ruang mkn.

tgh buat jalan dan pacak tiang letrik..
bestnya kalo underground..tak la serabut ngn tiang2 kan

6 comments:

NaZa said...

besonya umah ko ana... jeles ambe.... nak gak sebijik...

cendawanintim said...

wah, dah tak lama tuh....

sonot..sonot...

aishah badaruddin said...

cantiknye umah. part nak renovet + sopping2 barang rumah lepas ni yg seronok nih

mak farhah said...

syoknya dah ada rumah idamann

Ibu Emir said...

besar nyer rumah u, puas laa si aiman main bola, emran tanye ni kat mane ?

kirana said...

naza,
tak der la besor pon..biasa2 jer..maybe gambar tu kot nmpak besor..nnt letak barang2 sempit la jadiny

cendawanintim,
sonok ..tapi sedih jugak nk dok jauh dari bbsitter aiman

aishah,
mmg excited ,,tapi duit tu ler yg menghalang i nk excited lebih2 hihiih..kalo la unlimited bajet..bestnyaaaaa

mak farhah,
mmg sonok..dok ngidam umah ni masa peknen aiman..alhamdulillah dapat jugak beli

ibu emir,
tak la besar sgt pon mira...tanah sekangkang kera jer tuk aiman lari2..umah ni kat sban 2 ..kalo kat area kl tak mampu den nk cekau duit beli nih

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin