AKU TEWAS~CAKAP TAK SERUPA BIKIN! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, August 3, 2009

AKU TEWAS~CAKAP TAK SERUPA BIKIN!

ingat tak lagi ...aritu ada aku bgtau aku tewasss..hihihihi
ni la ketewasan aku...
tewas kepada nafsu keinginan nak beli tudung deZahra ..

berkenan sesangat tengok opismate aku pakai..aku minat tang awning dia tu..sbb kain sama ngn kain tudung tu..minat sgt2.
dok usha2 brp kali web kawan aku...

mintak cik abe hadiahkan selaii...hhuhuhhuhu
hampa...tak dapat pengaruhi dia


aku beli senyap2..hihihi..jumaat baru ni bwk balik..
test2..tanya la dia cantik ke tak

"Cantik tak bang?"
"aaa..ni tudung mahai tu ka"
"tak laaaa..heheehehhe"gelak2 nak tipu
tapi dia tau ....

aku cover la..ni duit bisness..cewahhhhhh (sebenarnya dia tak kisah pon..duit aku :P )

mesti amik gambar tunduk baru nampak keayuan hahahahahahaha



kena bagi cahaya terang sket..supaya muka nampak putih..hihihihhiii

sila fokus pada awning..jgn ler tgk muka aku...


pi la kalau nak beli..kalau tak mau pi the curve..pi kat web ni .. tudund deZahra

shopping dgn selamat..nak gi mall pon kan skrg bahaya ..

naza..pi beli :P ..saja nk pengaruhi ko :)
kak tuuuut dah pekena paku buah keras kat aku..dia kata..
"dulu kata tak mau beli tudung mahaiiiii..tu lain kali jgn dok kata kat k.tuuuuu"

ada lagi on the wayyyyyyyyy..nnt aku tayang kat yer..poyo :)

15 comments:

genny da bomb said...

hahahaha..takpa la ana..belil utk tutup aurat n senang kan..takkan la nk marah..hihi..

aku ni ajak laki aku pi munwwarah baru ni dia takmau pi..ampehh tol..ada la dia wat buy 3 free 1..melopong je la..munawwarah ni ok la utk muka aku yang lebar ni..hehehe..zahra ni ada saiz2 ke free size??

kirana said...

geni,ada saiz
yg aku pakai saiz M,ada gak saiz L..aku teramik sbb stok takder..

arediks92 said...

ye ye tima kasih yer
sila la order lagi... yang 2 ni akan aku pos hari ni dan menyusul...

http://imankoleksi.blogspot.com

NaZa said...

ko beli la byk2 dulu... klu hari2 tgk ko pakai cantik, mesti hati tergoda. ekekke

dekja78 said...

hehehe..ana telah terjebak..bahaya tu ana..sekali beli mesti mau lagi...

PuteriSatu said...

emm...berapa ni rege? mahai tak nak la...ahaks...

my little family said...

mmg cantik la tudung tu..Ana pakai pun nmpk cantik..sesuai ngn dia..

tp mahal sket la kan..huhu..

mama uzma said...

hahah....
x pe...bukan tuk tempat lain kak
mmg cantik...


dan itu...tolong VOTE tuk UZMA...
B 06...
tq sesgt...

contactlens said...

jap..jap..tumpang lalu...ni dah kira raya sale ke pose sale??hihi..
x lama lg dekja78 pun akan usha ker??hihi

shaifulsafar said...

harga dah standard munwwarah ni.... tak berani la nak beli... heheh... beli kat nisa jer la kot....hehehe

KV said...

hehe..janji puas bila memakai.

Mummy Dasy said...

lawa lawa tp klu beli lagi harus hBy ceramah "Ariani lain, Hajaba lain ni nak tambah lak" huhuhu nnt tgg dia reda ckit baru leh sambar deZahra ni lak... hehehe lawacolor dia kena ngan ANA

~~ciklinn~~ said...

woit mek cun arr tudung ni..heheh dah ala2 baca berita tau bila pakai tudung nie.... hahahha kan zahra taja pembaca berita TV3

Fiena said...

ha.. dia nye style cam munawwarah gak nmpk
aku pun g munawwarah.. time sale beli 3 dpt 1..
dh terbeli gak...
pastu dok pengaruh geni plak suh pi
ngeh3
dugaan dugaannn

kirana said...

cik jiji,
sila bagi percuma kat aku selai :)

naza,
alaaa gi ler beli..baru dpt promotion tu..backdated lagik tuuuuu

k.imah,
tu laaaaa...ni kes geng2 sebelah meja punya pasal...

k.puteri,
gi tgk kat web..hehe rege pelbagai sy punya rm65 ..
mula tu mmg pikir gitu gak kak..tp kan..ermmm setelah sy bermuhasabah ngn diri sdiri...sy amik gak :P


k.ayu,
auwwwwwwwwww..hihihi
mahai sket la....tapi tak pa..anggap reward utk diri sdiri..cewahhh nk bg gak ayat penyedap hati


mama uzma,
yer laaa..hehhehe

contactlens,
k.imah tu dah terjebak lama dah...kami ni baru terhegeh2 nk beli


shaiful,
yer kot ..munawarah bkn lagik mahal ker..tak tau ..tak penah try
kat kak nisa pon leh beli jugak..utk kain selendang corak2..

kv,
mmg puas sgt2...sedap pakai

mumydasy,
mcm2 pesen dh skrg ni kan..heheh
aku ni jer baru nk beli

ciklinn,
tudung ja ka yg cunnnn hihhiiihhi
mmg cantik2 pengacara depa pakai kan...

fiena,
ooo sama ek..aku tak tau hihi
munawarah aku igt rege dkt2 rm100..
pastu chat ngn geni..dia kata ada yg rm60-80 kot..pastu dia kata hang dok hasut dia suruh beli :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin