AKU DI USIA 30-an | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, April 26, 2010

AKU DI USIA 30-an

tiada entri 24 april...
bizi ngn uruskan projek tiara kami tu....byk benda gak nak kena tukar..utk keselesaan tetamu...

tiada apa yg istimewa pon ....pada pagi aku berumur 30..aku dah merajuk ngn asben
hihih aku bengong sikit ..dah la malam tu gi tiara kan..ada la hangin2 (simpan dalam jer angin ni)sikit sbb asben beli benda tak mcm aku nak ..
redha jer la akhirnya ,dah dia terbeli ...

aku ni suka berangan mcm dlm novel tu kadang2..dah tau dah dalam novel tu semua indah jer kan
boleh aku mengharapkan..pagi2 indah tu aku harap asben bangun kejut aku dgn ucapan "happy besday syg" auuwwwwwww gedik!
tapi aku bangun dulu.........dia dok sedap tido lagik..pastu aku kejut la bangun...pastu berlaku la edisi merajuk..hahaha..dah2 tepi2 jgn dok peluk i ...


pastukan ngn aiman dok bgtau..."mama!mama!..baby beraaaakkk.."
"bagitau bapak..arini besday mama..mama tak nak buat keja apa" hihi cian anak aku

lepas tu kan...sesi merajuk bermula laaaaa..ehhe aku kalau merajuk mmg teruk
hal kemas rumah ke tak amik tau..keciannnnnnnnn..asben la kena mikul tugas

tengahari nak balik melaka..nak celebrate besday mak sekali..malasnya nak kemas...
masih dalam mode merajuk...
dah tengahari tu...lunch aku tak prepare..bekfes aku turun gak la masak ..bg anak2 makan ..

dah en ali tu kemas umah semua...tiba2..
dia amik kunci kete...

vroooooooooommmmmm keluar umah

aku kat atas.....

en ali gi mana?aku igt dia gi beli makan..lama gak kuar...aku pon tak tepon...
en ali lari dari rumah ker..ehhehe
sblm2 ni..dia nak kuar dia bgtau...tp tadi tidakkkkkk..

owh takkan dia merajuk pulak!
sambung episod 2 naaaaaaaaa :)

sebelum tu...arini besday dia
"selamat hari lahir suamiku" ..dia pakai baju baru i bagi arini..hensem :)
ni lain entri akan diceritakan




gambar tuan punya besday pada usia 30 thn 1 hari ...pucat..tak mekap..kepenatan...ni kat klinik tunggu rawatan aisya..

9 comments:

mazzuana said...

Ana, hepi belated besdei...3 series la kita yer...merajuk lagi ke?

JJay said...

kah kah kah..serius lawak kes majok besdey hg..anyway, happy belated besdey

my little family said...

epi belated besday Ana...
nk gelak lak bc citer Ana nih.. akak pun kdg2 mrajuk gak.. tp mrajuk sorang2 je la..huhu

jgn lupa lusa lak ekk? hahaha

Mak Su said...

happy besday buat you and your husband, kalau dua2 merajuk, kena nyanyi lagu kuch kuch hota hai :)

NaZa said...

happy birthday untuk en ali la yek... dgn ucapan, layankan ajelah karenah isteri tu... :p
utk pn rohana dah wish kt skype n fb tadi...

f!sy@fadzil said...

K Ana, Happy Birthday yep!
You r not 30, you r eighteen with 12 years experience =D

Pelangi said...

hihihi..majok manjang ye ana..lawak pun ya..simptom-simptom penuaan barangkali..hehehe..btw, wish u hepi besday..

genny said...

kuat majuk cik ana ni..ni aku wish lagi skali belated besday kat hampa dua no..ana ni benti majuk bila husband kasik hadiah hehe

kirana said...

mazz,
tq mazz,,hehe dah geng 30an la kite :)


jj,
tq!!hehe ngada2 ngn laki tak pa

k.ayu,
tak lupa aihhhhhhh..hehe


naza,
hihi tq on behalf,
jenuh dia sabaq

fizya,
haaaa ya la tu..pandai kamu buat maths noooo
,tq!

najwa,
hihihi simptom2 datang bulan pon ada :P

geni,
amboiiii hang buat ramalan.....
hehe ..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin