SAMBUTAN KECIL2 SAJA... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, April 29, 2010

SAMBUTAN KECIL2 SAJA...

bila aku tempah kek ni..si pembuat kek ni www.alhusainibakery.com kata aku gedik...
mulut dia mmg tak da insurans pon...hahaha aku ngn dia pon main sound direct jer


last minit pon tempah..khamis baru decide nak sponsor kek utk besday mak mertua..aku nak tempah awal2..asben tak nak....katanya nak sponsor benda lain..tapi akhirnya..ini jugak yg kami sponsor mcm tahun lepas..

cuma kali ni nak support bisnes kawan2..so try la tempah..


kek carrot..rasanya sedap..tapi ko kena improve decor la hanif..ni komen jujur aku ni
malu nak letak usia kat atas kek...byk sgt :)



blueberry cheese cake utk mak ..yg ke 68



sambutan kecil2 ngn keluarga mentua...ini jer yg ada..yg lain semua tak dapat balik..anak2 kena ganti sekolah dan urusan lain





kite bagi mak potong dulu ...

lepas tu kami gedik2 pulak..hehee..malu jer ..
mcm anniversary lak potong sama2....


harini aku MC....sakit mata..
baru 2 3 hari aku tulis status "nak cutiiiiiii" ..dah Dia bagi sakit bagi dapat rehat...
alhamdulillah..sakit hapuskan dosa kecil


ps: aci dak..rasa mcm nk gi casamoda..beli baju raya :) auwwwwww...geng opis baca ni report kat boss baru tau :P ..dah sakit tu dok la umah!

7 comments:

shahi said...

amboi.... sakit mata.. tapi nak gi shopping jugak... dr. suh rehat... nie time sakit mata...kalau tersalah pilih.. nanti sakit hati.. hehehehhe

my little family said...

lari topik sat.. akak pun rs nk beli awai2 la kain utk bt baju..xmoh dah jd mcm tahun lepas..pakai ikut dan jek.. frust betull huhu.. tp nk kena pikir tema apa ekk utk thn ni..nk balik bincang ngn hubby la..tobat dia kata buang tabiat nih..hahahaha

ummiaisyah said...

ni mesti jadi menantu kesayangan mak mertua kan..

k.imah said...

kantoi!!!...hehehehe

AyunasiA said...

ana, ambik award di blog ku ya.

:: HUSNA :: said...

happay belated besday ana... 30 is just a number. oppps terckp pulak angka tu.. :p

kirana said...

k.shahi,
hehe tak jadik pegi...tak larat dah buat benda lain sblm tu ..selamat duit i

k.ayu,
saya pon tak pikir tema lagik..konon2 nk gi tgk color apa bekenan lah

ummi,
idak la..sama jer mak mentua kite tak pilih kasih :)


k.imah,
haaaiiip!!!sssshh

ayunasia,
yo laaa...award dapat duit dak?hahah

husna,
tq2!...ish dok sebut gak tu nombor2 tu...heheh

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin