KO IGT AKU BANGANG KE APA ..... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, April 14, 2010

KO IGT AKU BANGANG KE APA .....

agak2 la kan nak menipu pon
dalam dunia ni sapa nak bg ko 20 ribu buta2 gitu,...bengong!


aku tulis balik isi kandungan sms yg diantor ni,nak snap ..camera tak da..aku tulih sebijik tanpa edit

"RM0.Promosion's (sah2 eja salah)
Nombor simkad anda terpilih dlm undian & memenangi hadiah RM.20,000 dr syarikat (SHELL BERHAD)
Sila call di talian 012-8443467."

haiyooooooo..ko igt sykt besar shell tu guna handphone jer ker nk contact hahahaha..adoi lawak2

bengong 1000000000000000 kali!

8 comments:

~tuah.rimbun~ said...

marah betoi mak cik ni.. hhehhhee

Pelangi said...

dlm bengong dan bangang punya ayat sms tu..ada jugak org yg tertipu dek sbb tamak dan gelojoh nk kaya cepat..pelik kan..

:: iManja :: said...

muahahaaa...aritu pon br dpt sms menang peraduan power root 10k...anto pon tak, alih2 leh menang plak...hehehehe

atie said...

Alamak na.....akak pun baru dapat mesej sejibik camni 2 hari lepas......Gilossssss ke hapa?

rynas said...

saya pun penah dapat ana..petronaslah, shell lah..power rootlah semua tu penipu betoi. Husband penah call tau no yg dia bg tu..org indon yg angkat..mula2 dia nak marah ler kt org indon tu pastu dia letak tepon. bila call kali kedua dah tak ada line dah.

NaZa said...

bbstr pernah dapat n hampir tertipu.. suh pi atm maybank, pastu nnt dia bgtau apa yg perlu di buat... sib baik aku cite kat dia pastu.. sebab selalunya diorg suh kite create online banking kt atm... nnt senang diorg nak transfer duit...

kalu macam kite ni mungkin tau, kalu orang2 yang tak terdedah ngn IT ni. comfirm kena tipu..

Diarihatiku1976 said...

sendiket kan semua ni...aritu pon br dpt sms menang peraduan power root 10k...anto pon tak, alih2 leh menang plak...hehehehe

Abang Long said...

Perkataan paling sesuai ialah BANGANG dan cuba MEMBANGANGKAN orang.

Abang long tidak pernah layan sms begini. Tapi, yang hairannya, ada juga manusia yang percaya ... alahai ...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin