SAYA MERAJUK BUKAN PASAL HADIAH.... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, April 27, 2010

SAYA MERAJUK BUKAN PASAL HADIAH....

sambungan makin berusia rajuk menjadi2 ...

vvrooooomm...dgr kete masuk ...aku masih kat atas..kemas2 baju nak balik kampung..merajuk2 pon kemas jugak
aku igt dia beli makan la kan..rupanya tidak!ahh lapar ni..jenuh anak2 pon kelaparan

tiba2...dia muncul kat pintu bilik senyum2...
"jeng!jeng!..." sambil hulurkan bungkusan

cehh jual mahal lagik aku tu...
mengalir air mata ni kena pujuk..huhu nak manja ngn laki la kan..aku bukan merajuk pasal hadiah ke apa
aku merajuk sbb dia tak wish pagi2 :) ..ngadanya aku kan....mesti korang rasa koser nk layan pompuan ngada2 ni

"bukak lah" ..
"ermmmm.."dok kesat air mata ..jual mahal tak mau bukak lagik tu
mmg aku tak bukak sampai ke sudah...pastu terus balik melaka ...


kat melaka ...dah ok dah..takkan nak sambung merajuk depan mak kot kan..
pastu ok dgn sendiri nya..

hadiah express dari en ali..kalau tau keluar nak beli hadiah...leh i oder tambah :P

jenguk jer dlm paper bag tu..

balik dari melaka...tak sabar lak nak bukak hehehe..sgt gedik perangai !


hadiah dan kad...suka sgt ngn balutan hadiah tu...kemas dan eksklusif..nak bukak pon sayanggg



dah boleh agak dah isi dalam apa hhehehe..kotak ada diamond ..



gambar google..nak amik gambar sdiri tak lawa...




bersama koleksi perfume yg lain..
suka nau bg aku perfume tau....


dah abih episod merajuk....hehe..bukannya aku tak paham..malam tu kami gi tiara..dia buat kerja2 drill...mesti la penat..balik kul 11 mlm dah..mmg penat lah..tp masih nak ngada2 jugak buat2 tak paham ..makin tua makin panjang rajuknya..bak kata najwa :P



p.s:terima kasih suamiku kerana sudi melayan kerenah saye...

6 comments:

my little family said...

ana, mestikah akak suruh hubby akak bc n3 Ana nih..hahahaha.....

esok..esok.. adakah sama mcm Ana? :-p

Pelangi said...

hik hik hik..lawak sungguh rajuk hang ni ana..nama aku jugak yg di quote ye :p

rynas said...

huhuhu..suka beno merajuk ekk..tapi ok ler merajuk2 dapat hadiah best..

kirana said...

k.ayu,
hhahahha merajuk tak tentu pasal :)

najwa,
aku pn tak sangka aku ni kuat rajuk :P

rynas,
hihihhi ntah le..sensitip sgt hati ni

genny da bomb said...

kalo aku wat gitu bolayan la jawabnya huhuhuhu..
Wei hg ni mmg kuat majuk le kekekeke..lawak betoi..kang turun kat budak berdua tu hihihi..

:: iManja :: said...

wah rajuk² pon dpt hadiah...kiter tk dpt lagik ni...kene merajukkah...hehehe

ha sama laks perfume dior jadore tuh...tapi kiter punyer yg gold...bau best jugak tp tk berapa long lasting

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin