24 APRIL special day | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, April 24, 2009

24 APRIL special day

sebenarnya ada buat entry 29 tahun kisah hidupku..tapi malu nk published..biar la utk kenangan ku seorang di dlm draft.

Yg highlight tu menunjukkan betul.Makin besar tulisan tu kira betul2 tepat lah.
Sangat aktif and dinamik
cepat bertindak buat keputusan tapi cepat menyesal

sangat menarik dan sangat manjakan diri >>>>>menarik je..tak da la 'sangat' hahahahah

punya daya mental yang sangat kuat >>>tak kuat...senang nanges

suka diberi perhatian >>dari suami nak sgt2
sangat diplomatik (pandai memujuk) >>ahahha ni tidak reti sgt

berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang
sangat berani dan tiada perasaan takut >>tak berani sgt..nk checkup pon takut hehe

suka adventure
pengasih, penyayang, sopan-santun dan pemurah >>sopan santun kureng sket kot

emosi cepat terusik, try control the emotion,
kecenderungan bersifat dendam

agresif, >>aku mmg kasar wat keje
kelam-kabut untuk membuat keputusan

kuat daya ingatan

gerak hati yang sangat kuat >>sy sgt percayakan instinct saya

pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain
berpenyakit di sekitar kepala dan dada >>ni tak sure

sangat cemburu dan terlalu cemburu. >>Cemburu ada..tp tak la smapi over
(hasil kajian oleh DR Fadzilah Kamsah)


ITS MY BIRTHDAY TODAY!
HAPPY BIRTHDAY TO ME

betul kah saya 29????
beratnya umur nk bwk..sudah banyak angka

28 comments:

mrs rux said...

ana.hepi buffday!!may allah bless u.

mrs rux said...
This comment has been removed by the author.
kirana said...

wani,
syukran jazilan :)

shaifulsafar said...

semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki,diberikan kesihatan yang baik... dan senantiasa dilindungi Allah diri dan keluarganya....

NaZa said...

eppy bday.... dah nak dekat angka 30.. hihi

genny da bomb said...

ana..aku tak ingat nk nyanyi lagu besday version bahasa arab ustazah ajar dulu haha..neway..hepi besday kat hang...semoga murah rejeki selalu,bila aku nk bleh jumpa hang ni..keja jumpa kat blog ja la..hang kalo jumpa aku kena cakap kedah nooo..aku tak gheti nk cakap bahasa lain kalo jumpa kengkawan skolah..hihihihihihihii

fantaghirolynn said...

kirana, jwb tag!TQ

bie said...

eppy besday...pasni boleh belanja kami hihihi

:: HUSNA :: said...

ana hepi besday.. semoga panjang umur murah rezeki...

MommyDania said...

happy birthday. may you have a blessed day today and everyday. :)

SUZIE APAI said...

tahniah..selamat ari tua...

jgn melatah plak ler lps ni..mcm nenek2...hiks

semoga bahagia selalu...

cikda said...

heppy besday..ke 29..aku xbaca pun lg entry hg nie..nak mandi gi kijo..mlm nnt aku bc..wish besday dlu..

mas said...

hepi besday to you, moga bhg sllu ;)

AkMa said...

hepi besday yg ke 29.emm same la umur kite ye..tp sy lum cukup 29 lg..heheh

semoga panjang umur dan murah rezeki hendaknye..

Elylinn said...

Kak Ana dearie... Happy Birthday....
moga panjang umur, murah rezeki... hihi.... biler ehh nak jumpa...huhu

rizza said...

happy b'day!

kirana said...

kawan2 ku ,jiran2 blog ku

terima kasih atas ucapan dan doa semua.
Moga doa kalian dimakbulkan.AMIIIN

tak da org doakan aku cepat KAYA ker heheheheheheh

rynas said...

Ana happy besday yg ke29 alah muda lagi hehhehe. Boleh tambah lagi 4 anak tuh..ada berani ????
semoga panjang umur dimurahkan rezeki...kalau dah kaya jgn lupa kwn2..kui..kui..kui

Mummy Dasy said...

Ana,

Happy B'day to u
happy B'day to u
happy B'day to Kirana
happy B'day to u

semoga panjang umur, murah rezeki, & berbahagia sehingga akhir hayat...amin...tak lambatkan nak wish hehehe ku sungguh bz arini

diniedinar said...

hepi besday yg ke-29!!!

semoga murah rezeki & ceria selalu.

ana.., publish la kisah ana tu....ramai yg tunggu nak baca nih. betul tak kawan2?

ila ramli said...

ana,
happy birthday....semoga bahgia sokmo...taknak simpan azam supaya rajin lipat kain kaaaaa??kikikiki...

Mak Su said...

wahhh, tahniah kirana, utk besday mu yang ke 29 tahun... tak beratlah dik. maksu ni nak masuk 40 dah :)

gadisworld said...

epyyy besdayyyyyy....muder lagi tuh...he..he..epii besdayy kak kirana...

azreen said...

happy birthday ana....smga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..... :-)

kirana said...

RYNAS,
AMIIIIN...
KALO TAMBAH LAGI 4 DAH EXCEED KPI LAH :)


MUMYDASY,
ADA GAK ORG NYANYI KAT AKU HIHIHIHIHI TQ2!

K.DINIE,
TQ..ALA KISAH BIASA JER..MALU LA NK PUBLISH..


ILA,
AHHAHA...AZAM TU MMG AKAN TERTUNGGAK LA TIAP TAHUN


MAKSU,
HEHE..LIFE BEGIN FORTE YA MAKSU :)

GADIS,
TQ!

K.AZREN,
AMIIIIIIIIIIIN.TQ.. :)

atie said...

Yelah na....sama dengan tarikh birthday ammar lah.Camne ktie boleh tak perasan ha!!! boleh wat n3 sekali...Happy Birthday aunty Na, peluk cium dari Ammar....sukaaaa lak.Em...dah dapat hadiah ke???hihi.N3 tau. Ktie tunggu k...

PuteriSatu said...

happy besday na..akak doakan semoga anak panjang umur..dimurahkan rezeki...dan segala impian termakbul hendaknya...

kirana said...

K.TIE,
MEKACIHHHHH..HADIAH ENTRY ESOK KLUAR :p


K.PUTERI,
INSYALLAHH..AMIINNN
TQ KAK!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin