SESEKALI PERGI IKEA | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, May 27, 2009

SESEKALI PERGI IKEA

di kesempatan yg ada..iaitu aiman tidak turut serta kami bermalam di uniten..peluan ni digunakan sepenuhnya utk meronda ikea ...hihihhi
aku suka nau lah pegi tgk showroom depa tu...tak beli pon tak pa..janji dpt tengok.
dah ketagih kot
kami pegi semata2 ke ikea..tak nyimpang ke the curve ke ikano ker..



bakul putih tu rm15..np rm25..aku amik ja dulu..nak display .rak pon tak de lagi..tp sebab berkenan



banyak habis duit utk dapur lorrr...pasnih tak mo beli dah brg2 utk dapur hehehe..kononnn..
pinggan corelle belum ada lagi :P


lain2 barang yg sesuka hari rasa nak amik
towel utk aisya dan aiman...suka towel ikea..walaupun murah...tapi puas lap badan..serap air
kerusi putih utk bapak melayari intenet dgn selesa ...cehhhh...kami ada projek baru hahahhaha
pink ngn biru utk anak2...hijau dah ada ...sayang sekalik.meja utk aiman asben terlupa angkat letak dlm troli...dah berdiri nak amik..tapi dok tengok benda lain..last2 sampai rumah nak pasang kan meja baru teringat huhuhuuhuhu
nak kena pegi lagi lah :p

keperluan utk bilik air...cermin yg diidamkan hehehe..
ni untuk dapur lagik....
pemasangan belum siap sepenuhnya.....baru siap satu bilik air

38 comments:

Zawiyah said...

wah! sakannya mama aiman n aisya ni shopping kat ikea. nti update lg bila dah siap pasang ek. pinggan corelle beli kat langkawi la murah sket kan. tp akak beli kat pasaraya Pernama je kat dalam base TLDM Lumut ni. lebih kurang je harganya.

bie said...

amboi...byknya memborong!!

my little family said...

Ana...sakan tu..belapa latus kuar? syoknya.....

MommyDania said...

aku pun suka beli benda2 kecik kt ikea nih. nk beli sofa bagai mahal la pulak...

rynas said...

wow soping kt Ikea dah lama nau tak g sana. aku suka balang kaca kat ikea tu cantik.

ehh nanti amik gambo tau..nak nengok

KV said...

akak ari tu pun nyesal byk benda tak beli kt ikea. Dah la nak pegi setahun sekali pun tak sampai. Huhu. Keciwa!!

mama uzma said...

bestnya tgk...
takut nak gi ikea...
takut duit byk melayang..keh3...

buzzybug said...

borong sakan... amboiii.. dapat increment dah ke? hehehe...

:: HUSNA :: said...

brg kt ikea sume comey2... dr sekecik2 hingga sebesar2...

Mummy Dasy said...

Bak kata Mr.Hubby penuh wallet pun x ckup klu g IKEA ni hihihi this week my turn plak jengah IKEA..

NaZa said...

wah3x.. shopping sakan nampak... byknya increment dia. ekkek.. ni blom lagi shopping utk raya. :p

kirana said...

K.ZAWIYAH,
TU LA BAHAYA GI IKEA..HUHUH
CORELLE LEH BELI ONLINE..LAGI MURAH KOT DARI LANGKAWI

BIE,
ORG DOK SBAN..SUSAH NK GI LA KATAKAN :p

MA,
HIKS KIRA2 JGN TAK KIRA...

MOMYDANIA,
TU LA..HOK BESAR2 MAHAI ..AMIK LOR YG LEH BWK NGN KETE JER HAHHA

RYNAS,
HARUS DITAYANGKAN EKKEKEKEKKE
TAK TAU BILA NK PASANG LAGI TU...MGU NI KALO DIA TAK BIZI BULEH LA

KV,
MENYESAL KEMUDIAN TIADA GUNANYA HAHAHHA..JAHAT TAK

MAMA UZMA,
BETUL TU..TAKUUUT DUIT TERTABUR TAK TENTU HALA HEHEHE


NIZA,
HIHIHIHIIIH BAU KA :p

HUSNA,
TU LA PASAL

MUMYDASY,
HUISH..GET READY HEHEHE..TERKAM AWAL PAGI LA..SNG PARKING

NAZA,
SHOPING RAYA TAK DAK :p

my little family said...

Ana, lain kali klu p situ, lencong ke Ikano la, pekena asam laksa mama nyonya tu..bestnyaa.....terliur dah nih.huhu

genny da bomb said...

amboi sakan hang beli no

genny da bomb said...

aku malas nk gi ikea tu..besaq sgt..jenuh nk menapak

genny da bomb said...

aritu aku pi sebesar2 alam tu aku beli set sudu garpu ja ng bekas spices tu..gila buang masa

genny da bomb said...

tingin gak nk beli..tp duit aku tak tingin nk penuh2 dlm dompet aku hahah

genny da bomb said...

aku tingin gak nk beli kusi2 utk budak2 tu..tapi tak terbeli le..keta kecik jenuh nk ngangkut

atie said...

Ok2 tertinggal meja ye na....hem ada alasan nak pergi lagi kan.hihi.

Akak berkenan dengan bakul putih tuuuu..huhu

genny da bomb said...

weh hang nk pi beli meja plak ke..alasan laki hang ni..silap2 satu ikea satgi dia borong

genny da bomb said...

B

genny da bomb said...

E

genny da bomb said...

S

genny da bomb said...

T

genny da bomb said...

N

genny da bomb said...

Y

genny da bomb said...

A!!!!!!!

kirana said...

GENI,
HAHAHA BELI SUDU JER KA GENI..HIHIHIH


WEHHHH HANG NI SAJA NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

kirana said...

K.ATIE,
AAA BULEH PULAK TERTINGGAL
MMG NK SURUH PI LAGI LA TU


BAKUL PUTIH TU LAWA KAN..ANA SUKA..BELI DULU..PASTU BARU PIKIR NK GUNA HEHEHE

genny da bomb said...

aku nk pi serbu ikea la lepas balik kg ni..nk beli gantung2 towel..nk beli nak beli nak beli semuaaaaaaa

cikda said...

ana..
firstly, aku nak tanyer..ape motif cik genny the benny kite nie...byk nau comment...wakaka..

hg pun minat corelle...aku oder corelle dr adik ipar aku..dr US..murah skit..

kirana said...

AIDA,
GENI SAJA WAT HARU BIRU NK DENGKIKAN MAMA UZMA HAHAHAH...


AKU MINAT..YG SQUARE PUNYA..HEHE
TUNGGU LAH NNT BAJET DH LEBIH TAK TAU NK BUAT APA LEH LA ODER ONLINE..RM350

KALO BELI DIRECT KIRIM ORG LAGI MURAH LA KOT

genny da bomb said...

hahahhaa aku dtg lagi...hehehe..

amboi aida hg ngutuk aku nooo..genny the benny mana plak ni..hehe marah mama uzma ng aku nnti kang..kakakkaa

genny da bomb said...

sapa2 nk pi US meh nk kirim pinggan gak..tp jgn dok bwk balik H1N1 dah le hahahaha

NaZa said...

genny da bomb kena tolak markah ni...
ngelat2.. :p

mama uzma said...

hahahhaa.....
tu lah..pening gak baca satu2 coment kaka geni....
satu2 dia post...

adilkah gitu...??hehehehee

mama uzma said...

huhuhuhh....
x patuit...x patuit......

mama uzma said...

ingat minggu ni nak ajak en abg gi ikea la..cuti2 mata..hihi...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin