HASIL DECOR ASBEN KU :) | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, April 9, 2010

HASIL DECOR ASBEN KU :)

sejak opis dia nak kena audit 5s ni...sebok tul ngn gotong royong la..decor opis dia
tak kena perli ngn aku memang lah
"asik 5s kat opis jer..kat umah bile nya"

tapi kira ada perubahan gak la...hehe..kira pagi2 tu..sempat jugak la dia kemas sikit2 ruang tamu yg selerak2 tu...
tolak ansur la kan..dah aku kuar awal antor anak...dia amik alih la kemas sikit2 apa yg patut..
janji balik rumah tak sakit mata tgk selerak2 tu
tak luak pon keegoan lelaki..tolong menolong suami isteri cewahhhhhhhh...


aritu dia pegi pasar tani..aku tengok la dia beli wall sticker..satu lagik kereta sport..satu lagik yg garden ni la
dia kata nak letak kat toilet opis..haha sambil 'termenung' tengok kete..tengok bunga
tapi dia offer gak nak tak lekat kat umah...aku kata cuba lah letak kat bilik kecik ni..


buat la dia keja srg2...bini yg baik hati ni dok layan tenet..layan gosip
semalam dok layan forum pasal dira-ash tu kan...dah tanya mak..mak pon tak tau cerita derang..yer la bukannya nak masuk campur hal rumahtangga org pulak kan



mini garden tiruan



zoom in sketttttt....
bukak2 pintu bilik kecik ni..nampak terus bunga ni
bilik kecik ni bilik keje..online..dan tmpt longgok barang balik keja

3 comments:

Diarihatiku1976 said...

lor teciknya... comei.. ahahkss...

syani said...

lawa gak sticker tu...

kirana said...

diarihatiku,
aaa kecik ja tu...kami tak minat sgt sticker2 ni..tu suh dia tampal kat bilik kecik jer tu

syani,
haha boleh la .org laki pilih :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin