KAMI CUBA BAGI YG TERBAIK! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, April 28, 2010

KAMI CUBA BAGI YG TERBAIK!

berenti sekejap cete merajuk2 ni ...ada lagi sambungan entri 30-an ..tapi bukan sambungan merajuk la....

nak ikut tu..memang tak payah susah payah macam masuk rumah baru...tapi kena jugak ..
buleh jer kalau nak buat bodo tak tukar..tapi buat apa?nak kena komplen?sekali guest datang..dah rasa pengalaman yg teruk dok kat bilik kite..mesti tobat tak nak datang lagik

utk hal bilik..kami cuba bagi yg terbaik....
semua brand new ...eh semua ke..idak la semua..tp hampir2 la ...
berhabis jugak utk keselesaan tetamu ...tapi tak pa..ini kite masukkan dlm akaun modal ..apa2 biz mesti ada modal


1)bilik air
-paip kat sinki tukar kepada yg lebih moden sikit
-paip getah air ..ganti ngn hose ..walaupon tak complete set ..(asben salah beli :) ..tapi kira better la dari paip getah yg sebelum ni pihak pengurusan bagi
-new water heater --yerrr kami tukar baru...sbb yg lama mcm tak panas airnya...

2)tempat tido
-new bedsheet ..huishh ni aku beli terbaik 100% cotton sateen ..cewahhhhhh..
-new quilt

3)new aircond
-kami tukar aircond baru...sbb acond lama tu..on kejap ..off...pastu nk repair kena tukar ic mau dlm lingkungan rm200-300 ..pastu kena service lagik kan..dah sah2 5 thn usianya..takut tak sejuk lak...so kira2 ..beli baru..mmg tambah duit la..tapi tak per..utk keselesaan anda

heran gak..mcm mana bilik tu disewakan dulu dgn keadaan mcm tu

4)kipas pon tukar baru

5)new towel


ok rasanya tu jer kot yg mampu kami buat......kendian akan aku improve lagik la kalau ada komplen...
cadangnya bilik tu nak disewakan 1 may..nampak gaya tak sempat nk bagi kunci..sebab keja2 pasang aircond baru nak buat arini ke esok gitu..nampak gayanya..kami plan kami gi tido merasmikan dulu la....tuan rumah pon tak tido situ lagi :)


promo : nnt nak sewa sila sebut bilik F-3-22 :) ...igt tu!cewahhhhh

5 comments:

my little family said...

Ana, TQ jd org pertama wish dlm blog akak..hehehe
bila nk ambik gamba apartment tu? cepat la upload yg dah siap deco..xsabar nk tgk nih.. hehe

:: HUSNA :: said...

betui2. nnt uplod gmbr bilik... br customer teruja nk sewa..

mazzuana said...

ana, kalau nak sewa rumah ko tu nak kena terus gi tiara ke melalui ko? Family aku rajin gak pegi PD tu...boleh sewa apartment ko

shaifulsafar said...

sorang lagi contact TBR ada dalam list.. insyaAllah.. kalau nak bawak anak2 main air nanti bleh try call ana... :-)

kirana said...

k.ayu,
idak la deco mana pon..just guna yg asal jer

husna,
hehe surprise!
gedik ..

mazz,
thru aku buleh...nnt aku letka nombor pengurus unit persendirian ni..tak yah melalui pengurusan tiara

shaiufl,
insyaAllah..buleh contact tn bri..kenal kan heheh

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin