The gift .. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, February 3, 2009

The gift ..

alkisahnya..jam ALBA aku yg dah pakai 5 tahun terputus ..skru terjatuh sbb aiman campak jam tu..tu la jam aku beli duit gaji mula keje kat mimos ..ok la dah 5 thn pakai kan..boleh jer nk gi repair kat kedai..tp sbb dah 5 thn pakai heheheh..ngada!
pastu aku gurau2 ngn asben...

"abg...hadiah anny nnt nak jam guess lah.."
"elehhh..jam kawen aritu kasi ilang"
"laaa..tu tak sengaja la bang ..ni jam ni dah putus..huhu"


tu jer la dialognya..pastu aku igt dia lupa dah..
....pengingat jugak rupanya..hehe

the red box..




mesti diletakkan di sebelah gambor kawen..hihi dah nama hadiah kawen kan




model menggayakan ...ahak!

Aku nyer taste gini2 jer..muka petak 4 segi..bracelet..minat gak leather strap tp rasa cm tak sesuai ngn aku sbb tgn aku cikeding sket rasanya..
Jam ALBA pon 4 segi..jam TITUS yg hilang tu (org curik kat toilet) pon sama..sedih tul ..tu hantaran kawen punya
Nasib baik asben pandai pilih gak :) ..dia punya style suka gi beli srg2..tak tny aku dulu..
aku lak style..suka bwk dia gi beli sdiri...pilih sdiri apa yg dia suka

aku ni jenis pakai satu2 barang tu jer la..pakai smpai rosak..tak reti nk tukar2
sama gak cam henbeg..wallet..
ni wallet pon dah lusuh..dah 6 thn..sejak mula keja pakai..owh nnt lah cete pasal wallet utk besday nnt..may be beli utk hadiah diri sdiri nnt.. :)


Terima kasih tak terhingga...i likeeeeeee!

8 comments:

PuteriSatu said...

alahai...bestnye..tahniah untuk hadiah yang best tuh... tapi kan..model tuh...begitu slim melim aar....kenapa yee...hiks...

KV said...

best nya dapat adiah best. Hik hik

Elylinn said...

eyyy, taste kak ana sama la cam taste lin, hihi... petak2 & bracelet, exactly the same.. (^-^), well, Happy Anny dear.. wish u happy moments for the rest of your life, and miss u oso... *wink*wink*

SUZIE APAI said...

owh...gurau2 cam gitu dia ingt, syok la..date nikah lupa, hehehhe...nk kena gurau2 sllu..ni.

buzzybug said...

isk... bestnya ada laki. hahaha...

kirana said...

kak puteri,
hiks akak tak tgk tang perut lagik..

kv,
bkn slalu kv..skali skala jer

lynn,
hihi tq lin..!balik msia tak kabar..nnt balik meh la jln sini

suzie,
silakan..gurau dkt2 event penting jer hahaha

niza,
cepat la berlaki ekkekekekek..bila seru nk smpai ni..eh lupa la nk letak gmbo pakwe niza..

k.imah said...

huhuhu...meleleh air mate tgk jam guess tu..berkenan dh lama tp tk terbeli2 lg...harus kubuat cerita sedih kat hubby ni ckp jiran sebelah meja pki jam yg kusuka..tp nnt boria lak..beg sama brand and nnt jam lak sama brand...huhuhuhu

kirana said...

k.imah,
hihihih..k.imah dok aim jugak ke..
ala apa salahnya sama..tangan lain2 ahhaha..wat la drama swasta ngn asben tu ekekke

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin