HELP!! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, February 16, 2009

HELP!!

asm ,
saye nk mintak tolong sapa2 yg tau
saye ada masalah ni..bila saye bukak blog ..gambar2 tak kluar..
kluar pangkah2 tu jer..semua blog saya masuk tak leh tgk gambar..

tlg..nk setting kat mana2 ker?tiba2 jer jadi cmni ni

thanks!

9 comments:

bib said...

aku pun camtu gak ana..kalau bukak blog ko pun kuar pangkah2 tu..ada sesetengah je kuar gambar..mmmm

mummysya said...

alamak, kita tak pandai lah wak..... Hermmm!!! nanti kita cuba tanya kawan kita...

KV said...

napa ek. Akak pulak, time update en3, gambar tak kluar. Yg kluar tulisan coding dia. Bila publish baru kluar gambar. Pening nak caption satu2 gambar.

shaifulsafar said...

erk?... peliknya?...
dah try buka kat pc kawan2 sepejabat lain?....atau kawan kat dalam building yang sama....?

org kat mimos rasanya hebat2 pasal IT nih... :-)

genny da bomb said...

ana sori tak dpt pi umah hang aritu..takde geng le hehehe..awat aku bukak blog hang kosong ni..kena klik kat tepi2 ni nk masuk komen ni..cuba cek kat internet option ke..enable balik suma2 kat security tu ke..hehe..aku pun gelap gak bab2 ni hahha

lady zaini said...

salamz,
kadang2 blogspot ni yg ada problem. cam saya aritu xleh upload gambor seminggu lebih.
sbb lain mgkin network slow, tp try dulu tunggu...

btw, ana mimos department mana yek, kwn sy 4org kija kt mimos tu.

cikda said...

ana..sorry xdpt gi umah hg..driver ade hal la..ni la yg payah nyer bila xberani nak drive keta kat KL..nak gi jln mana pun kena paksa driver bawak..

SaDi said...

kekadang ada cookies yang mengganggu utk load gambar... cuba clearkan cookies kat temporary internet files... just a try... :)

kirana said...

all,thanks for the responds

bib,
oo ko pon samaek

mummysya..cepat tny kwn awk ..hihi

kv,
kita kena sabotaj kot nooooo ...

amboi shaiful..perli nampakkkk..btw..i bukan org it hihih so kalo tatau tu leh terima lg kan

genny,takpaa lenkali leh mai

lady zaini,
huish sapa kwn awk tu..sebut nama hihi saye dept micro-e

aida ..kecik ati ku hihih..takda la..takpa..phm2


thank sadi ..sy cuba buat cam sadi bgtau ..tp huhu

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin