saja suka-suka | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, February 27, 2009

saja suka-suka

entry ringan

aiman jadi katak

dia suruh letak dia dlm ni..pastu dia suh amik gambo


pastu dia lompat2....mcm katak
bila aku dah penat nk angkat dia masuk..aku ajar dia masuk sdiri..
baringkan bakul tu..masuk kaki dulu..pastu pandai2 la adjust bg leh diri

gelak besar ko..masa wat pangai pon besar jugak karenah nya

masa ni ..dia main kentut2..dia wat bunyi kentut kat perut aku
kalo slalu gelak gini syiok la aku..tak tensen..
Gambar2 bwh ni..bapak dia yg kerjakan..suka nau wat pelik2 kat anak dia
bai aiman..
ustazah aiman tersipu malu
auwwww menjeling uuuu
amacam mama..sapa lagi cun.?

itik aiman


mcm kepala itik kan..hihi aku lak suka tgk..

aiman ..besar nnt jgn wat gini tau.............!jadi teruna sejati yerrrrrrrr

13 comments:

cendawanintim said...

kiut!

atie said...

alah2 ayu nya dia hihi...macam2 kan aiman ni na..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

mcm2 hal dia buat hehehe...

saya dah melepasi tahap kemanjaan terlampau Zikry masa baru dpat baby..

dia langsung tak nak pegang baby sbb dia cam geli je..tp lelama..bangun tido je..dia mesti tgk baby tu dulu dan sayang dia sampai nak dukung sendiri hehehehe..

pasal diet tu hmm..itulah..nyesal beli pasal ingatkan takde kesan bila genti..

baik diet sendiri je kan...

azreen said...

cute dia pakai tudung tu.....

cikda said...

macam-macam anak hg nie.

enina said...

lawak la aiman.. ana, kita dah join blogging jugak.. ana, still kerja mimos ke?

rynas said...

ana ko nilah ....kang besar dia nak pakai tudung tak ke haru hehheheheh

Ibu Emir said...

cute, dia pakai tudung pun still nampak macam boy.

SUZIE APAI said...

heheh....time gini mmg seronot kan! tp klu time mengharuk dunia tu, sabor je kannn

PuteriSatu said...

wekekek..memacam kerenah..

KV said...

hahaha..kelakau!!!

buzzybug said...

suka gambar aiman menjeling tu...
jadi laa... hehehe...

lady zaini said...

heheh, abish anaknya di'mangsa fesyen'kan.. :D
tomey tomey

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin