Kick n crawl | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, February 6, 2009

Kick n crawl


menan ni aku beli masa warehouse sale 2007..best giler sale time ni
2 thn tu simpan tunggu utk adik aiman hihi..ni baru bukak
aisya skrg dah tak leh tinggal srg2 lama2..nnt jerit la dia

so bila letak benda ni..leka la kejap..kejap jerrrrrrrrr

meh kite tgk sapa yg kick.. sapa yg crawl


sebok jer baby tua ni nk menghimpit
masa dulu tak bukak utk aiman sbb menan ni utk newborn



terpaksa convert jadi terowong ni utk dia..tu pon dia kena bongkokkan sket badan


cak!
masa tak leh jalan..nk suruh cepat jalan..
bila dah jalan tak larat nk kepong pulak
masa tak reti main..nk suruh main
bila dah reti main..tak larat nk ngemas pulak
Aku rasa cam tak mo beli dah toys kat bebudak ni
sbb aku tak larat nk kemaasssss!
main la remote2 tv apa yg ada..jimat sket duit hiks

6 comments:

mas said...

congrats dpt aisya,dah dpt sepasang ek..rezeki awak.nak g cari gift, g kat ampgn or taipan k.

SUZIE APAI said...

hiks..psl menan bdk2 ni la yg ralat benornyer..Dh siap kms umah..sepah balik..so, limitkan pembelian menan yg kecik2 coet tu..jenuh nk kutip.

ila ramli said...

tula kalu ada menan disepahkan, kalu takde menan bising ajak kita berkepit dgn dia jer..bila berkepit, dahtakleh buat keja lain daaaaa

genny da bomb said...

tu la..betoi2!betoi sgt..hahahhaha..masa takleh jalan..cepat2 nk suh jalan..bila dah mula jalan lari..tak larat nk kejar..bila demam,pasif je..suh diorang aktifkan diri..bila sihat,aktif..kita plak letih ngemas umah!!!ape nak buat???redha je lahhhhhh..

anak aku menan tak layan sgt dh plak..nk men laptop abah dia..dah tekan sana sini mcm org besar..

kirana said...

k.mas,
ok2..tq

suzie,
tak mo beli dah huhuhu..nk beli buku la pulak..ewahhh

ila,
nnt ada dua org lagi jenuh wehh

geni,
jimat duit hang tak yah beli menan dah.aku tak mo beli dah..nk beli buku..azam baru ni hihiih

azreen said...

alahai comel je si aiman tu duk kat situ...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin