JEMPUTAN KE MAJLIS KESYUKURAN DAN CUKUR JAMBUL | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, February 11, 2009

JEMPUTAN KE MAJLIS KESYUKURAN DAN CUKUR JAMBUL

Assalamualaikum

Saya dan suami dgn berbesar hati ingin menjemput kawan2 blogger skalian ke majlis kesyukuran sempena masuk rumah baru dan majlis cukur jambul Putri Aisya.

Tarikh : 15 Februari 2009
Hari : Ahad
Masa : 1230 -3 ptg
Tempat : Vision Homes,sban2


Kwn2 yg nak datang ..boleh emel saya atau contact hp saya utk alamat rumah.

EMEL : rohana [at] mimos[dot]my atau anamusa80 [at]yahoo [dot]com
HP : 016-3061995


Saya betul2 ni jemput..
SEKIAN .

14 comments:

PuteriSatu said...

erk...?? cam soganla plak Na...ngeh-ngeh-ngeh...teringin gak nak rasa cium pipi gebu putri aisya...hiks...

NONIE AZIZ said...

kalau sempat akak datang bagi le alamat..ni emel akak juhaifa@plus.uemnet.com @ nonieaziz@ymail.com

Farah Aminuddin said...

eh, dh nk wat majlis cukur jambul ek? :) semoga selamat semuanya

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam kirana..

niat hati nak gi tgk aisya tapi apa kan daya KP kena keje ptg kul 3pm onwards .. tkt tak sempat nak balik KL nantu

neway , moga kenduri berlangsung ngan lancar dan sempurna yek

azreen said...

ana....akak takleh la nak datang....akak doakan smuanya selamat yea.....dapat tengok gambar kat blog je la....hehehehhee

cendawanintim said...

aiyyyyooooooo, jauh maaaaaaa!!

NaZa said...

aku conpem datang. hihi.. bagi la map.. :p lps majlis ko, nk pi poli PD anto laptop adik ipar aku..

genny da bomb said...

aku kalo ada org ajak aku aka amik aku kat umah ajak,aku onnn jek...lakiku ada kelas tak dapek nk gi sorang2..aku buta jalan..kang aku sesat kat somban tu kang jenuh laki aku jemput kekekkeke

nnti aku tanya fienah ng ayu..kalo salah sorang sudi menjemputku aku sampeiiiii...letak terus je le map kat sini

kirana said...

all,
terima kasih ....yg tak dpt dtg ..nk wat camner..jauh lagi lak ..tak per2 ..

kak puteri,
nak segan apanya..jgn risau..sy ni peramah hihi

farah,
awk dok jauh..tima kasih atas doa tu :)

KP,
alahai..tak sempat lak ek..kalo dr sban ke tol sg besi 35 min jer :)

k.azreen,
its ok.. :)

cend,
mana la tau kot awk tersesat mai sini

Naza,
meh jgn tak mai...nnt aku emel map

geni,
ok geni..,ish takut lak nk letak alamat aku kat sini ehehhe

kak nonie..tunggu saye emel peta

geni

arediks92 said...

Ana, insyallah kalau tiada aral ye,
aku ni pun maybe nak balik kg tgk baby baru adik aku :)

k.fey said...

Ana.. selamat berkenduri ye.. Sori tak dpt datang.. akak balik kg...

Semoga semua lancar ye..

Fiena said...

jgn letak map sini.. bhy2.. ekeke
aku pun xde laki gak weekend ni..
tp nk pi psg gril kat umah baru.. hihiih
(excited nih)
tp insyaAllah, kalo smpt aku heret geni pi

shahi said...

Ana,..... sorry tak dapat nak datang... anak k. Shahi masuk hospital.... lain kali k. Shahi sampai...insya-allah...

PerantauSepi1306 said...

Ana.. sowiii akak pun ader kenduri that sunday, jauh gak.. kalo kat area umah pasti dah sampai... eeee geram tau nak tgk baby cukur jambul nie :D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin