SEMASA INAI DIJARI , DAN TIADA INAI LAGI | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, November 23, 2009

SEMASA INAI DIJARI , DAN TIADA INAI LAGI

apa benda tajuk aku nak buat aku pon bengong dengan tajuk aku
sebenarnya nak tujuannya nak tunjuk beza dahulu dgn sekarang jer.hehe
dahulu tu....masa inai masih merah ...sekarang tu maknanya selepas 3 thn lebih laaa

ngam2 lepas kenduri sebelah suami...datang berehat di genting..
cincin berkilau2 lagik tu :)
lihat inai masih merah lagik..malu gak jalan tgn berinai....


dahulu gambar seorang

sekarang kiri dan kanan penuh :)





dahulu gambar berduaan ngn laki


sekarang berduaan ngn anak






dahulu gambar single2


sekarang triple :)


cerita lanjut entri kemudian

14 comments:

Jay said...

first sekali baca..aku mmg gelak la..especially yg single jadik tripple tu..aku gelak sebab aku pun cegitu gak... :)

KV said...

haha..mmg akak dulu pun segan nak jalan ngan jari merah berinai

feeza said...

hehe..cute nyer tajuk..nk tergelak gak hang buat perbezaan dulu dan skrg..

Hehehhe...bila dah ada anak ni...gmbr berdua/triple ngan anak2 jelah..asben jadik tukang ambik gmbr,dulu kena minta org lain tolong ambikkan...tak gitu. :)

genny da bomb said...

kakakakaka...lawak la tajuk hang..hihi..ni kalo pi kali ke 3 mau berlima plak...takmasuk skali laki aaa..wakakkakaka

sejak bila kena boh word verify plak ni..aku bab ni yang lomah nk komen blog org ni..huhuhuhu..malas boh word tuh

my little family said...

oo..senyap2 p genting ekk? org lain yg nk p, org lain yg sampai dulu..huhu..sedih2..waaaaaaaaaa

mama uzma said...

hihi...
comel je muka akak dulu..
skang dah ada anak nampak
matang dan keibuan...pasni gambar anak bertiga lak ehh...

shaifulsafar said...

:-) putaran kehidupan kan?... one day nanti kembali single juga....

Saliza said...

sama lah kita..kalau berjln tu x menang tgn

Fiena said...

yg penting.. maintainnnn
ekekekekekke

bie said...

meh nk tmbh satu lg...dulu tudung bawal...skg tudung awning ...ekekkee...jgn mare:-)

nieda said...

hehe, masa akan merubah segala2nya..berdua, tiga, empat dan seterusnya..

kirana said...

jj,
tu belum lagik ukuran kembang sisi hihi

kv,
hahaha..kite pon sama dok tgk org jari berinai :P


feeza,
tu la tu..tak dan dah nk amik dua2 an ..

geni,
amboi2 hang.....pandai dok kira kat aku naaaa

aku mula tu buat reg,user only leh komen...pastu ada kwn tak leh komen lak..tu wat word verify ni sbb ada spam la skrg ni..nyampah tul

k.ayu,
plan last minit kak...hehe
bila akak nak mai..akak pi naik gunug jerai la kak :P


mama uzma,
cewah2..keibuan nya la kan hehe..padahal garang ni :P


saliza,
kan..bila dapat time jalan solo tu...wahhhhh hehe


fiena,
mantain ka fiena oooiiii...sisi kembang2 ni hang tak nampak :P


shaiful,
alamakk..takut lak :(

bie,
wahhhhh bagus2..dapat detect perbezaan hihihihhi

nieda,
bila tgk balik..rasa cam tak caya pon ada

buzzybug said...

dulu lain... sekarang lain... hehehe

kirana said...

niza,
pandai la dia tu :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin