20%-80 kali sebulan | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, July 13, 2009

20%-80 kali sebulan

ermmm..nak mengomel pagi2..

dulu diskaun 10% tengah2 malam buta

sekarang 20% pulak..tapi ada syarat2 nya...

huhuhuhu kedua2 nya tak memihak kepada kami yg merentasi menabur duit kat plus hari2..bukan sket ..rm32.40 hari2


kenapa mesti 80 kali?maknanya sehari kena guna 4 kali in..4 kali out..ni lebih kepada org yang guna tol dalam lembah klang jer la...sbb tol byk kan

utk guna tol plus kan 2 in and out ja..pegi dan balik
nampak gaya kena la kami exit tol mana2..pastu masuk balik nak bagi cukop sehari 4 kali guna tol
pastu mcm mana depa nk kira 80 kali tu..kena kumpul resit 80 lai ..pastu gi claim rebat ker?
kalau yg guna TnG..maknanya kena gi claim lah


kenapa tak buat 20% utk semua pengguna yg setia?
RM 640 sebulan tak cukop setia agaknya

13 comments:

MommyDania said...

itu hadiah membeli jiwa! jiwa aku kebal...huahuahuahua

Abang Long said...

Hidup Samy TOL !

genny da bomb said...

hehe kita tgk cemana cara dorang nk buat..kalo org guna tngo maybe bleh track from the record..yang guna resit tatau le cemana dorang nk buat..yang pasti..aku antara yang lebih 80 kali tu la hihi..

genny da bomb said...

aku baca lagi skali..utk pengguna smart tag n tngo jek..bistu org yang pakai tunai??hmm..nmpknya sape2 yang pakai resit tu kena la beli touch n go or smart tag kalo depa guna tol 80 kali or lebih sebulan kan..hmmm..

nasazfrog... said...

uhhh beb banyak jugak every month ko kena spendkan rm tuk tol sahaja,, ermm tak do jalan lain ko..

shaifulsafar said...

kalau nak 4 kali kene keluar kat exit UPM then lalu serdang raya untuk ke TPM.... tapi jalan tu sesak teruk rasanya waktu2 puncak.. kan?

jadi rider plak la ana.... mintak en. ali beli motorbike 650cc, lagi cepat sampai opis... dan kene cepat jugak balik kerumah nanti...ekekeeke

kirana said...

MOMMYDANIA,
HIHIHIIHHI TAK TERBELI :p

ABG LONG,
TERSEDAK KARANG ORG TU :)


GENI,
LOR GITU PULAK KEKDAHNYA EK...ERMMM
HANG LEGA LA DPT GAK


NASAZ,
BUKAN AKU SRG LER..TU SHARE2 LA..

SHAIFUL
OOO TAK MAU LA LALU SITU..MAU MIGRAIN JEM NNT

my little family said...

duit gaji abbih kat situ jekk
nasib baik sp ni xbyk tol..to ke a/s je la

kirana said...

KAK AYU,
TABUR ATAS JALAN HEHE
TAK DAK LA RM640 TU SAYA SRG...SHARE2 LA NGN KWN ..
TP KALO 20% DISC..DPT LER JIMAT RM128 EHHE..OK LA KAN

PuteriSatu said...

em tuhla... kan... kot kasi 20% diskaun tuk setiap tol...syok gak kan....

cikda said...

ana
640/month..fuh byk tuh..hg la pengguna plus yg setia..aku belanja mkn pun xsampai 600/month

cikda said...

ana
640/month..fuh byk tuh..hg la pengguna plus yg setia..aku belanja mkn pun xsampai 600/month

kirana said...

KAK PUTERI,
MIMPI LA KOT NK DPT HEHEHE


AIDA,
640 TU KAMI SHARE2 LAH..BUKAN AKU SRG..KOPAK GK LA KALO SRG..
TP KDG2 AKU DRIVE SRG...SEHARI RM32 MINYAK TOL SHJ..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin