MERAIKAN HARI LAHIRNYA DI SR | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, April 28, 2009

MERAIKAN HARI LAHIRNYA DI SR

Malam besdaynya..enggak ada apa2 surprise dari ku..hanya ucapan dan kissan happy besday utk dia..aku plan nak belanja makan siangnya.

Pagi tu..terlewat bangun pulakk..aiman ngn bapak dah lama bangun
mama ngn aisya ni bermalasan hihi

ku bagitau asben suruh siap..nak belanja makan
gembiranya dia...hehe..mcm kebetulan..aku mmg nak belanja kat SR..
dia pon mmg nak makan kat situ pon



aisya yang riang...nak panggil aisya ke adriana ek


ah letih la..nak berehat pulak



mama nak oder..


hehhe..jangan tanya kain kendong aku mana ek

sejak bila la pilak si bujang ni malu tgk camera..



faveret asben..mesti!


ni aiman punya..tp dia selsema..tak selera makan..makan separuh ja


asben's ..tom yam kung ngn ice blend mocha

mine..thai fried rice ,green apple...air tak dak lak dlm pic :)

udang dah tak best laaaaaaaaaaa..kecik dan kecut
tak macam dulu2..gemuk2 ja..hhuhuuhu

aisya malas melayan kami makan..tido lagi best!
mama dah susukan dia dah




orang yang diraikan ..hihi

aisya ikut muka sapa?

terpejam lak bapak
mcm muka bapak?
sebenarnya.,kami pegi SR yang jauh ..haha kat senawang bisnes park ni haaa
mmg tak nak pegi kat jusco tu..sbb tempat tu open..nanti aiman senang berlari sana sini
harus tak concentrate nak makan
tu yang asben ajak pegi yg jauh..tertutup.kurang org..dan privasi sket la
aku nk nyusukan aisya pon senang..org takda..
nasib baik la jugak..kira asben buat keputusan yg bijak pilih tempat ..aiman tak sempat nak lari2 la..ada la cubaan dia nk bukak pintu keluar..
pasnih sesi mencarik hadiah pulokkkkkkkkkkk
kopak!

23 comments:

mrs rux said...

auntie wanie suggestkan panggil sasya pon cedap jugak!

Zawiyah said...

hai ana..slm perkenalan..lama jugak duk jd silent reader ana ni. just nak drop comment ari ni sebab akak share tarikh yg sama with ur hb.happy belated bday to u n ur hb

shaifulsafar said...

semoga yang diraikan panjang umur dan dimurahkan rezeki...


selamat menyambut hari lahir ya pakcik & makcik....

ikhlas,
shaifulsafar
Bandar Mantin Utama

PuteriSatu said...

selamat hari jadi ye semoga panjang umur murah rezeki....

kek coklat indulgence tu yg tak tahan tengok tuh...

bie said...

bestnya kek tu...tgk je pun dh meleleh air liur ni..slurppp slurpp

mas said...

patutla mcm kenal jek tmpt tu :P
akak bru g sana aritu,awak g bler ek?klu tak leh jumpa hehe.

kirana said...

wanie,
sasya tu nnt sama ngn sepupu dia lak..kdg2 mak dia panggey sasya..

k.zawiyah.
hai kakkkk...laaa ya ker..besnya...ramai geng bulan 4
jgn dok silent2 pasnih...kecoh jer.. :P

shaiful,
aik dah dok mantin kerrr?
timakasih skali lagi atas doa pak long :P

bie,
nak ker bie?hehhehe

kirana said...

kak mas,
eh ntah2 akak yg dok ujung kat pintu tu ehhehehhe ada nampak couple kat pintu masuk tu

sy gi dlm kul 12 lebih kot..tak perasan lak..tp balik umah dah kul 230

kirana said...

k.puteri,
saja nak kasi akak teringin

shaifulsafar said...

pak long?... wakakaka... membalas nampak?....

eh... mmg dah duk mantin la... cuma duk kat umah sewa je dulu...heheh

kirana said...

shaiful,
ooooo igtkan dok senawang haha
kwn saya ada dok mantin..ualng alik keja mimos ni ha

shaifulsafar said...

siapa la kawan tu erk?... ade blog?

mas said...

ler,akak mmg dduk dkt ngan pintu pun hehe...tp akak g malam..lama gak la lepak pose2 kat sana tu :P

kirana said...

ALAHAI..KALO TAK LEH MINTAK KAK MAS BELANJA SAYA HAHAHA
KAK MAS..APSAL DAH PRIVATE BLOG?

kirana said...

SHAIFUL,
DIA TAK DA BLOG..FACEBOOK ADA LAH
RUMAHNYA KAT DESA PINGGIRAN BAYU

shaifulsafar said...
This comment has been removed by the author.
shaifulsafar said...
This comment has been removed by the author.
shaifulsafar said...

oh?... sampaikan salam saya kat dia.... bagitau kat dia yang saya ni jiran dia di Jln Pinggiran Beringin ya...... :-)

genny da bomb said...

aku ni berkenan tgk gmbr makanan je hahaha..lapaqnyaaa

kirana said...

SHAIFUL,
OWH RUMAH BARU KAT SITU LA YER..SAYA DAH PENAH PEGI LA AREA2 TU..

GENI,
PATUT LA NUQMAN DOK PERLI HANG :p

shaifulsafar said...

rumah sekarang ni kat pinggiran beringin... rumah baru kat pinggiran tanjung... :-)

nanti sambil jalan2 umah kwn ana...singgah la teratak saya sekali... hihi

cikda said...

semenjak diet ni dah lama xmkn kek..rindunyer carrot slice..

kirana said...

SHAIFUL,
KALO ORG JEMPUT LEH LER SINGGAH

AIDA,
PI LA LEPAS GIAN SEBULAN SKALIK..REWARD KRN DIET HAHAHA..TAK ROSAK DIET KOT SEKALI SEKALA

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin