APA YG BARU RAYA NI??? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 17, 2010

APA YG BARU RAYA NI???

posa baru seminggu wehhh....
hiks!biasa la kena ada semangat kan...
utk rumah kami tak da buat apa2 yg baru pon tahun ni..

-langsir yg sama
-sofa yg sama
-meja makan yg tu lah
-carpet pon tak pasang..reason anak kecik


cuma..bila derang nnt ada la sikit perubahan kan kat ruang tamu

kalau dahulu


togel sungguh kan



sekarang (situasi lepas kemas..anak tak de kat umah..kalau tak.. 5 min je keaadan ini bertahan)

umah aku konsep tak der carpet..carpet bungkus dlm stor..sbb..malas nk vakum..malas nk cuci makanan tumpah..selagik anak2 kecik ni tak pasang lagik la
walaupon idaman hati ku carpet color merah menyala..atau hitam pekat plain
aritu nyaris2 nak angkat kt ikea..nasib baik iman kuat lagik

tikar petak tu pon tak der..tu aku saja test pasang ..beli kat sarawak ...tikat lipat nak bawak jalan2 sng

display box tu masih tak jumpa barang yg sesuai...biar kan saja


kalau dahulu...sudut meja makan


sekarang..

tak byk beza pon :P

harap2 tahun depan ..raya ada perubahan salah satu produk kat atas :P

13 comments:

MrS. F!zA said...

sukanya wardrobe tb tu!!!! cepat hias tak sabaq nak tngk! hehehe

~~ciklinn~~ said...

wawawawa cantik2... linn kenan betula buat ruang tv camtu... umah linn ni pun nampk togell huhuhuhu kalau camtu nmpk menarikk sgtt

:: iManja :: said...

kata nak cat umah tu...dah cat ke eh?

~♥ iella ♥~ said...

leh jadi pereka dalaman nie..cantek..nnt sy antar gambar tolong reka jap na..hehe..

Em's Family said...

yang baru punyer taks sampai lagi .. hehe nanti raya kiterang serang haha :)cantik tu.. :) and setuju sangat ade anak kecik ni tak yah la pakai carpet.. habuk lebih

kirana said...

fiza,
tak jumpa barang yg sesuai lagik uhuk!

ciklinn,
buat la lin hehe...

sue,
asben tak nak cat lagik..huhu
tunggu la thn depan gamaknya

iella,
hihi mana ade..kite pon main ikut suka hati kite jer haha..
nk mintak idea sikit2 tu buleh la nk share sikit2

mira,
duit kat langit lagik ..tu tak sampai2 :P

sila2 datang yerrrr

Anonymous said...

mama aiman&aisya,
boleh share nama&contact number orang yg buat plaster siling your house tak? I nak buat utk rumah baru kami di Seremban 2.

kirana said...

anon,
hai..sape nama..nnt kat S2 kat mana :)

contact plaster ceiling -016 6760033 -Ah Fatt

merata dia ni buat sampai kl damansara

Anonymous said...

Mirul sini...nnt rumah baru kami di depan vision homes tu...rumah yg tgh buat tu...

ana-kirana said...

mirul,
wah2...bila nak pindah tu...besnya besar umah tu

~dYaHaHa~ said...

sis, berapa RM tempah tv console tuh..lawa lahhh...nak masuk umah baru lagi 2 bulan..fenin...!!!

ana-kirana said...

dya,
rm2300 ,kat sban2
mmg pening nak masuk umah hehe

embun said...

salam,

hi..if u dont mind, bole tak kasi nama kedai n alamat, tokey n no fon kedai u buat plaster ceiling.. sy nak buat pc tp budget ciput..emm tolong yekk..

emel kat embun80@gmail.com..
thanks alot..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin