CANTIK JUGAK DIPADANKAN DGN BAJU POLOS.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 3, 2010

CANTIK JUGAK DIPADANKAN DGN BAJU POLOS..

niat bertukar bila balik2 buka plastik peragakan kain pelikat dan kain batik yg asalnya dibeli utk
mak,mak mentua..ayah dan asben

tiba2 rasa cantik jugak kalau buat kain pakai dengan baju chiffon polos..atau apa2 jer la yg baju kosong..buat baju moden....

so kami nak pi sekali lagik beli tambah ..sapa2 nak pesan...silaaaaaaaakan..
bgtau nak color apa..


kain pelikat ala2 songket..kat bunga 4 tu rasa benang timbul
RM17
color hijau pon ada gak



RM17 sama jenis kain kat atas tu jugak




ni kain batik emas..dah nampak mcm color emas jer kat corak2 tu
RM18





RM18 jugak



yg ni mahai sket..kain lembut sejuk ...
RM20


yg rm10 pon ada ..tp corak mcm biasa jer..yg aku beli 5 thn lepas punya corak pon still ada lagik ..harga pon sama lagik


seperti biasa...sapa2 nak pesan..sebelum terlambat boleh sms ke hotline :P 019 2616765

rugi tak sempat pegi Sarikin...derang kata situ murah giler...sayang sekali bukak hanya weekend..huhuuh...tikar sarawak kat sana berkali ganda murah


sign off@1.12am ,grand margherita kuching

5 comments:

MrS. F!zA said...

cantik lagi body model anak dua tu :p

pndai jaga badan=D

yg last tu lawa corak dia..fza ada byk giler koleksi kain batik ngan baju plain chiffon tp satu baju batik corak batik ratusan tu 1 pon takde lagi...hahaha

ari khamis org pakai baju batik tp fza pakai kain batik je..hehehe

FAM said...

ko posing atas katil ka? hehehe

weh, aku nak la yg last tu. ada kaler merah2 orange? if ada nak la. apa2 sms aku 019 2 6 8 3 6 3 5. tq

n.a.j said...

weh...cantik tuu kain tu... i like!!!

SUZIE APAI said...

hiks...klako la ko..gigih posing atas katilllllllll....mesti huru hara ko nk berdiri atas tilam...


tabik springggggggg

kirana said...

fiza,
ahaak!!haihhh tu kontrol tarik napassss P

kain batik pon boleh gak belasah ..asalkan ada nama batik kan hehehe


fam,
hahaha nampak ek hehe
wehhh aku baru baca komen ni...huhu ..apsla tak sms aku :P

ain,
hehe cantik2...

suzie,
hahahhhhhhaha mmg gigih tu wehhhhhh
nak carik tmpt terang sket

ekkeke jenuh kami dok gelak sakan nak amik gambar ni

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin