SIRI DECOR BULAN INI-BILIK TIDUR | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, August 11, 2010

SIRI DECOR BULAN INI-BILIK TIDUR

bukan biik tidur aku...tapi bilik hotel kami duduki masa kat sarawak haritu
berkenan dgn deco dan susun atur bilik...giler la kan amik gambar
konon2 nnt buleh implement kat bilik tidur sendiri...konoooooooooonnnnnnn ..hehhe
ada duit semua jadi yer..

yg paling suka sebab featurewall color feveret aku...hijau!
hotel ni baru reno...so kami masuk tu kira ada lagik bau kayu2 yg baru buat tu
tapi best sbb semua baruuu

nama hotel ni..Grand Margherita..tengah2 bandar kuching....pendek kata...lokasi hotel mmg strategik..dekat ngn waterfront..dkt ngn mall..dkt ngn tmpt makan..

rate RM280/night


bilik 220


cantiknyaaa...suka sgt2..



nak buat panel ni agak mahal aku rasa...dulu saja2 aku tanya..panel utk katil queen tu pon dah 1k..inikan pula panjang gini



bilik air...mcm biasa la mcm hotel2 lain






kemas tersusun...mula tu kami dok carik cerek tak jumpa hehhe..selalu hotel kan letak kat atas meja...





tv console + dressing table




zoom in sket...simple kan...semua kayu melamine






soket/switch..tepon jer buruk hehe


wardrobe


ni pandangan dari tingkat 18 riverside majestichotel

view dari bilik kami...mmg request nak pool view...sanggup tunggu sejam utk check in
yer la..dah nak duduk lama kan...mesti nak view best2 sket walaupon tengok tingkap pon sekejap2 jer hehehe
masa tiba....sementara tunggu bilik tgh kemas...gogel carik tempat makan best dulu
lobi hotel...lobi dia tak upgrade lagik kot..
tgk carpet colorful gini lawa pulak...
diakhiri dgn gambar pontianak tgh menjeling hehehhe..
kak tuuuttt la ni ..dia kata mcm pontianak dok jeling ..dia amik gambar byk2 keping tu..pastu bila tgk laju2..nampak mcm kepala aku dok pusing jeling2 kat dia

7 comments:

MrS. F!zA said...

vavavava bestnye bilik!! 5star ke ni? kalo la dpt buah kt rumah sendiri :p

~~ciklinn~~ said...

cantikk lorr board tmpt letak tv tu.... ermm idea yg menarik nie..

Najwa said...

cantik..aku pun suka sbb simple..

Diarihatiku1976 said...

cantik.. saya kalo gi hotel.. emmang suka tgk stail deco mereka..

:: iManja :: said...

wah ijau lagi...cantik...

Em's Family said...

wah cantik bilik.. kalau tau ade panel murah habaq mai naa

kirana said...

fiza,
tak tau lah brp bintang..
buleh fiza nk buat..$$$ hehe

ciklinn,
simple kan

najwa,
aa simple n moden

sue,
ijau menawan kalibu

mira,
ehhe..i.allah kalau kami survey2 haha..built in mmg mahai la rasa

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin