BERSERI TAK TANGAN I AUWWWWWWWW! | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, August 3, 2010

BERSERI TAK TANGAN I AUWWWWWWWW!

sempat lagik tu online....gagah tak tido lagik ni semata2 nak tengok keadaan blog :p
sekarang jam 12.45am..nnt tgk aku stop pukul berapa ..

sila fokus pada gelang mutiara itu cewahhhhhhh
beli terus pakai gi dinner..
ni kena highlight sket...lepas kul 5 baru kami pi beli kat kedai2 depan waterfront tu..
(kena highlight..kang boss kata kami mengulor pi ke lain pulak hehehe)


model tak laku memakai gelang mutiara bujur putih kristal merah delima



yg kiri bujur...yg kanan bulat...yg bujur mmg lawa lagi kannnnnn....sila cakap yer!hehehe


dinner lambat lagik..dok dengar vip berucap....bukak gelang letak dlm pinggan..hihii takder keje..mesti org tengok sewal bebudak ni
klik gambar utk tengok harga

ada sesapa teringin nak kirim???


bagitau jer nak bujur + kristal color apa

RM20 utk mutiara bujur
RM15 utk mutirara bulat


yg mutiara kecil ni RM15

utk kanak2 yg sediakala comel pon adaaaaaa...
serikan mereka dengan pakaian baru dan aksesori mutiara di hari raya nnt!
murah jer..


RM 25 ..rantai + gelang


ok...sapa2 nak kirim..boleh sms saya selewat2nya petang RABU 4ogos kul 4 ptg..
kul 5 saya nak gi beli..

sms BUJUR + color kristal ke 019 2616765

atau

set kanak2 + color cristal ke 019 2616765


sape2 yg nak aku pos boleh jer..tambah caj rm3 utk pos express


ok tata!!!


sign off@12.54 am ;grand margherita kuching

5 comments:

MrS. F!zA said...

tak leh nk pakai dh jnis2 mutiara ni dukung ank kecik habis putus.. dulu mmg peminat setia kristal n mutiara..hehe

bie said...

wah2...merelip mutiara gitu hihi...

nieda said...

bestnya..merelip2

shaifulsafar said...

cantik tempat tidur?... kekekekekek

kirana said...

shaiful,
huwaaaaa sila abaikan pemandangan tka sepatutnya :P

nieda,
melaram raya nnt

bie,
sikit lagik jd mami jarum la kami

fiza,
akak dulu pon bogel tangan ni haaa
ni anak dah besar sikit baru nak melawa

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin