BAPAK AIMAN | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, July 15, 2010

BAPAK AIMAN

gaya2 tak da idea nak merapu..apa lagik..godek keyword
aritu aku ada cerita enjin kete aku bergegar kan..harap2 org yg gogel tu dapat idea masalah enjin dia ...cewahhh

ni bapak aiman mana pulak dicarinya ni...

yg ini kah?

penyokong oren yg tak menang tempoh hari ..
siang hari sebelum perlawanan...semangat dia memakai jersi oren...
pastu nnt ada le org mai tegur... "sokong belanda ek"
"menang malam ni..menang"



pada malam kejadian world cup tu..jersi ni dah masuk bakul nak basuh..
masa game mula..dia pi amik dalam bakul pi sidai kat sofa...aduhhhhh..semangat kononnya!
lepas tu..jersi ni tiba2 jatuh separuh masa kedua
"abanggggg..cepat angkat!..tu petanda tak elok tu..jersi dah jatuh"
hahah saja ja..tiru petua org tua2..kalau pegang gelas..gelas pecah ker..kan petanda tak elok



ni bukti aku tgk WC pukul 230 pagi hehee
saja2 jer suka2....utk kenangan aku...sebab yg 2006 punya WC ..tak igt tgk final kat mana
yg aku igt..penah tgk game kt skrin besar genting.....masa tu asben sokong argentina...dok cari gambar tak jumpa...
lain2 peristiwa tak igt dah..maklum ler..urat dah putus banyak :P

3 comments:

viruspadu said...

seronok kan kalau tgk keyword tu

macam2 benda yang orang cari rupanya :p

n.a.j said...

huish..glamer laki hang ana..

kirana said...

vp,
tu laa...ada yg kelakar kword derang guna hehe

ain,
hahaha bapak aiman mana satu tak tau lah ain

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin