TABIAT YG TAK BOLEH UBAH | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, July 26, 2010

TABIAT YG TAK BOLEH UBAH

nak tau tabiat apa?

mesti susah punya lah nak suruh tukar
walaupon berkali2 keluar arahan...sila jangan perlahan kan kenderaan anda
lain kali kena tulis "sila berhenti kereta utk melihat kejadian"
bila dilarang bukan org nak ikut..kena psiko sket

pastu pulak..isnin jer mesti eksiden sana sini..tak tau lah kenapa..hari isnin hari malang ke apa
minggu lepas kat area tol kajang..
tadi kat persimpangan UPM..tapi aku jem 12km sebelum sampai exit kajang..pastu nak sampai exit UPM lagik..tergeliat buku lali ni..dah la bawak kete manual..ni kesan hari pertama suami tak de kat umah terpaksa tak join carpool


lampu merah membrek ajer....adoiii..jam2 ni gak aku rasa nak tukar kete baru
(ehh tiba2 nk tukar pekena)



nampak tak kepanjangan jem nunnnnnnn jauh disana...kamera pon tak muat nk masuk hehehhe

bila sampai tempat kejadian aku pon TENGOK !(intro tadi mengata diri sdiri jugak)hahahahaha...dah tu semua org slow takkan aku nak buat bodo tak paling tengok ..aku tengok no plat jer.. XXX7484 ....

sudahnya tadi 915 baru masuk opis...

3 comments:

Najwa said...

7484? bole beli no ka? ;p

tabiat slowkn keta nk tngk excident ni mmg tabiat yg memenyampahkan..jem pnya pnjng..lps je dr kete yg exciden tu elok je trafik berjalan lancar..pdhal kete yg xcident dh alih ke tepi jln..huh

rynas said...

oh pagi tadi jem ekk..sib baik masuk opis lewat. tapi hway seremban tu kalau jem bukan xcident tapi org bawa slow..kdg2 tgk kete rosak..paling tak suka sebab ada sorang pakcik polis jer terpacak tepi jalan tapi boleh buat jem panjang alahai..tensen makcik...

mytrajet74 said...

perkara yang paling aku benci....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin