KUCING NI DOK LAMBAI AKU... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, July 30, 2010

KUCING NI DOK LAMBAI AKU...

sesapa yg amik gambar ngn kucing ni mesti akan datang lagik
kucing tu la bisik kat aku 5 tahun lepas >>>>>>>TEORI merapu



tengok masa ni kerempeng sungguh kan aku...ish2....bukan kehendak aku nak kurus sgt mcm tu..aku mmg berusaha menggemukkan lagik ada la..tapi nak buat mcm mana...kena kahwen dulu baru badan naik rupanya :)

so petua sapa2 nak badan tak kurus sangat >>kahwin :P

eh merepek ke lain..
ok thn 2005 aritu buat pertama kalinya aku jejak ke kuching ..ada conference..kena present paper...dah la aku kali pertama nak naik flight masa tu..sorang2 pulak tu tak da geng...aduhhh gabra..kecian kat diri sendiri

tak sangka pulak thn ni pegi lagik...tapi kali ni pegi ngn geng joyah..sonok sket la nak jalan2..shopping2 ..nak berjoyah pon seronok

sapa2 ada cadangan tempat best mesti pegi...mesti makan?dulu2 aku pegi la muzium kuching...pastu menara apa ntah lagik..pastu gi tgk tempat buat tembikar...ish mcm boring pulak lawatan aku

so ahad ni bertolak meninggalkan suami...anak2 akan di pos ke Melaka...sedap sungguh suami ku tak yah jaga anak sorang2 yerrrrrrrrr....

8 comments:

MrS. F!zA said...

la igtkan org lain tgk gmbr tu tadi..akak rupanya..hahahaha kurus betol tau:p

SUZIE APAI said...

aku setuju 110%...lps kawen bdn akan gemuk ckit..aku pun mcm ko dulu...sgt kerempeng! skrg ader la jgk isi yg mbaluti tulang...hiksss

k.suzy said...

gi cultural village..best gak

n.a.j said...

cute ja kucing tu kan?

shaifulsafar said...

kalau nak makan seafood, boleh gi TOP SPOT... kalau nak cari kek lapis... gi kat satok. kalau nak cari barang kraf atau batik sarawak... gi area waterfront... sy baru pulang dari sana.... gambar2 ade kat FB :-)

riz said...

bestnyer...

Ili said...

hahaha i pon pnh tgkap gmbor dgn kucing tuh..seb bek x kene badi kucing..heeheee.i went to sarawak on 2008. best2....

kirana said...

fiza,
haaa la kuruihhhhh :p

suzi,
kecian kat kite kan :)

k.suzi,
dlm plam gitu la..tgh dok cari kete sewa

ain,
kucing ja ka cute? :P

shaiful,
thanks for the info..top spot tu depan hotel jer..tak pegi merasa lagik..dok kalut pi makan kat satok
nnt nak test jugak kalau sempat

riz,
best jugak sbb mcm bercuti ditaja :p
hahaha mampus kalau bos baca

lli,
hihi awak pegang tak kucing tu hahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin