WANITA 30-an LEBIH CANTIK | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, July 21, 2010

WANITA 30-an LEBIH CANTIK

hahaha..cepat sapa usia 30 ke atas..sila ngaku sekarang!
ni bukan statement aku buat tauuuuu...ni aku baca kosmo semalam..
aku dah snap keratan berita tu..tp henpon terlupa bawak..
dalam berita tu kata "penyelidik kat London buat kajian ..wanita lebih cantik pada usia 31! "
walaupon dia buat kajian kat luar sana..aku nak amik gak tempias2 kajian depa tu ahhahahah walaupon aku bukan subjek kajian mereka (hahaha tak layak nk jadi subjek pon)

mungkin kerana pada usia 30-an ..hidup dah stabil..duit dah ada..dah ada keyakinan..dah pandai bergaya
pastu bentuk2 tubuh pon dah matang...ada yg terlebih matang....
tu agaknya sekarang ni trend org laki muda kawen wanita 30-an...

kira wanita 30-an sekarang saham makin naik
semalam baca paper kuat2 bg asben dengar..hahaha saja nak bgtau..igt depa ja ka saham makin naik :P


tahun depan saya 31 ...!(mula nak perasan tu)


gambar tak der kaitan ngn entri yer ..kang ada org muntah aku perasan lak
saja nak tayang shawl polkadot yg sgt murah ni...
sekarang suka pakai shawl ..ni rege 3 helai rm25 jer
beli ngn kawan aku htt://hajratudung.blogspot.com

11 comments:

Najwa said...

kajian aku, sapa yg msa kecik2 or dlu2 biasa2 je, dh makin berumur nmpk cantik (dgn syarat ada usaha untk mencantikkn diri)...mcm hg la..dlu comot je ;p..la ni, lawaaaaaa..(pujian ikhlas dr aku..tp sila jgn kembang semangkuk ;p)

FAM said...

aku!!!!!!


tp sept ni baru 30. hahahahaha

Nur Qaseh said...

sama la kita...sy x reti la nak pakai shawl...cam x cantik je sy pakai

my little family said...

akak dah lebih 31 tp still dlm 30-an lagi kira ok la kan..hahaha

genny da bomb said...

hahahaha tu la pasal..budak opis aku smlm tanya aku umo bape..aku kata 30..pastu dia kata kat aku thn depan aku paling cantik..hahaha..dia pun baca sama ng hang gak la..kekekekek

Em's Family said...

ok, cant wait to see myself at 31 :p

AyunasiA said...

puas dah kembang hidung semalam... yang best nyer, ada 11 bulan lagi untuk kembang hidung ngehngehngeh

kirana said...

najwa,
hahahha tak pa aku pakai girdle..tak kembang :P
ehehhehee

fam,
owh muda belia lagi la hang..

nur,
mmg mula2 pakai rasa mcm pelik..tp lama2 ok jer..kite jer perasan pelik


k.ayu,
boleh2...boleh masuk kategori lagik tu

geni,
tunggu tahun depan geni ekkkk

mira,
sabar2..hehehe lambat lagik kan

ayunasia,
ko jaga2..kan kembang tak kuncup2 kangggg.. nayaaaa

Yatie said...

taun depan bertambah chantek lar yatie yer...nk msk 30..hi...hi..hi...awak tu nampak pon mcm umo 30.

kirana said...

yatie,
haha selamat melangkah ke alam 30-an

fatih said...

Klu pandai jaga diri, cantik la..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin