SAMAKAH PERASAAN DIA? | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, July 27, 2010

SAMAKAH PERASAAN DIA?

ahak!gedikkkk buat entri perasaan jiwang hehehe
suami baru tak der 2 hari dah gelabah rindu :P

well...pada mereka yg selalu suami outstation berminggu2..berbulan2..bertahun2...tak da hal kan takat seminggu ni kan..pulak tu bukan obersea pon...org kata alah biasa tegal biasa

aku dulu pon....kahwin duduk asing2...buleh pulak
tu sebab tak penah merasa duduk sekalik..tak penah rasa tinggal ditinggalkan ..

tapi...bila dah tinggal sebumbung..tido sebantal..kalau suami tak der sebelah tak keruan ..cewahhhhhhh

sunyiii jer rasa... uhuk!
adakah suami ku jugak rasa begitu...ntah2 dia sedap tido tanpa gangguan sorang2 kat sana kan..kat sini kena bangun buat susu la..pastu isteri kacau la hehehe...

tak per..bagi chance ruang utk diri dia ..
minggu depan aku pulak nak tinggalkan dia seminggu...2 minggu la kira tak tido sebantal :P

nasib baik ada anak2..buleh gak jadi teman berbual...bising2 derang gaduh..idakla sunyi sgt

anak dara aku yg suka tanggalkan seluar atau skirt...


ni keletihan sgt2..sampai tertido mcm ni



ni anak teruna ku yg sudah pandai menghensemkan diri..rambut mesti sikat cacak
baju mesti "baju ball " (jersi la tu)


walaupon bola dah habis..dia stills semangat...lepas pakai baju ni..mesti sepak bola
pantang baju ni kering..terus amik pakai..


menghitung hari nak sampai jumaat...tik tok tik tok tik tok

13 comments:

FAM said...

kalau aku, aku pulak yg selalu tinggal husband. dia jaga anak2. hehehe

my little family said...

sama la kita Ana.. mula2 kawen dulu dok jauh2..jumpa 2x sebulan boleh plak tp skrg klu dia xbalik sari je rs semcm jek....

Nur Qaseh said...

dulu sy yg selalu tinggal2 hubby...skarang dah keje sama2..outstation pon sama2...teringat anak2 je la

rynas said...

comeinya aisha tido gitu..hehhe.

Elylinn said...

Kak Ana, jauh tp dalam negara takpa, ni jauh ni, kena seberang g benua lain 8 jam nih, camno?? Lagi sedih taaawwwww!! (o_O)

Em's Family said...

bile ade suke merajuk pulak nor hahahaha... biaselah adat rumah dan tangger.. comel betul aisha tidur macam tu.. and nak puji jugak .. lawa kerusi

riz said...

betul ah...tak tau perasaan suami!
Ana, comei ah kerusi yg aisha wat tdo tu....

SUZIE APAI said...

hiks..aku pun cam tu....selalu la terjaga memalam klu laki o/t...

ank 2nd ni mmg akal pjg sgt! hazreen pun suka bukak suarrr...ntah aper2...panas ker aper ke....

Ili said...

ala tomeeiii nyer ur kids ;)

Mak Su said...

kelakarnya tgk cara anak dara tu tido

kirana said...

fam,
ok laaa..dia berani jaga hehe aku tak harap sgt ..aku takut dia tido lebih dari anak nnt

k.ayu,
ya betullllll...kan2 akak kan cewahhhhh

nur,
wahhh besnyaaa..sambil o/station leh honeymoon :P

rynas,
letih sgt dah tu...dlm kete pon mcm tu kalau dia letih sgt

lin,
hihihi sabau2...hehehee...paham2

riz,
asben aku ni bukan jenis meluahkan perasaan....paham2 sdiri jer laaaa

suzi,
tu la tu ...

lli,
hikss :) tq

maksu,
sib baik masih sopan lagik tido :P

mazzuana said...

husband aku bukan outstation..over time sebulan lebih pun aku dah boring...tak de geng nak gaduh..

kirana said...

mira,
tu yg sunyi tu...tak da modal nak merajuk2 hahaha

mazz,
ahaha betul2..tak de geng nk gaduh sebenarnya hahaha

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin