AKU BELUM LUPA JALAN BALIK KEDAH ... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, May 25, 2010

AKU BELUM LUPA JALAN BALIK KEDAH ...

akhirnyaaaaaaa....
aku bukan anak derhaka tak mau balik kampung...ni nak balik nak cari cuti panjang..sebelum2 ni dah la tahun ni cuti banyak jatuh sabtu..rugi tul

mulai esok aku bercuti sampai ahad..korang kerja la rajin2 yer...
seronok tau cuti time org keja...
penah aritu cuti hari selasa...wahhh nikmat nya duduk rumah time org keja....senang lenang keluar sidai baju...lepak2..best jugak..tapi kalau hari2 tak tau lah kan bosan ke tak..
sejak dari itu..tiba2 rasa nak berenti keja hahahah...

"bang..esok kite tolak awal tau..kul 7"
"elehhhhhhhhhh kul 7 awak tu sama ngn kul 12"

amboiiiiiii mencabar nampak
aku nak buktikan ok...kite tengok esok!

nak cuba packing barang siap malam ni..esok idak la tergopoh gapah..selalu aku last minit packing..ehhe sejak kawen ni malas la pack mengepack ni..dulu masa dok asrama...siap buat list barang nak pack..


ini gambar mata.....mcam mata jin pulak..mata satu :P

ni gambar aku pakai freshlook lens ..yg trial 3 hari tu...dah try satu ..lagik 2 simpan la dulu
mmg nampak cam shining2 sikit la..pastu ring hitam tu jadi kemas..kalau tengok dekat mcm mata palsu lak
aku pakai ok jer..tak pening tak apa..mcm pakai lens acuvue ..
cuma time nak bukak tu susah sikit..tak tau la sebab aku tertido sejam kan..tapi biasa2 kalau sejam tertido tu takda hal nak bukak..ni jenuh korek biji mata

nak continue beli mungkin idak kot..sepasang rm3.50 rasanya utk sehari
kalau dapat free ..belasah jer pakai..

sekian bebelan hari ni..selamat bercuti ku ucapkan utk diriku sendiri hahahahha

10 comments:

NaZa said...

tunjuk la mata sebelum dan selepas.. abru la nampak beza...

my little family said...

sama la, bab packing akak pun slalu last minit..klu ms dok asrama dulu sebulan dah bt calendar sdrik..hahahahaa

FAM said...

aku dr dlu seriau nak pakai contact lense nih. teringin nk pakai yg color2 tu tp takutttttt

rynas said...

wah lik kedah..selamat bercuti2 Malaysia..jgn lupa jln balik KL pulak hehhehe

genny da bomb said...

7 pagi ke 7 malam wei??kalo hg tunggu smp 11hb kot la balik sama ng aku hehe..ceh kat sini pun tak jumpa nk jumpa kat kampung kekeke

Diarihatiku1976 said...

hahahah.. samalah kita... akak pun org kg siap perli-perli guna ayat yg sama.. lupa jln balik kg.. ahahaksss

:: iManja :: said...

balik kg husben bleh la lambat² and sekejap. balik kg sendiri sebaliknye ye...hehehe...husben kiter org kl, jadik kena la extra kan kg kiter kt perak nun...hehehehe

kirana said...

naza,
malas aaahh bukan nk buat promo hahaha ..

k.ayu,
makin tua makin malas :P

fam,
cuba laa...tak da menda aihhhh

rynas,
hahhaha time nak balik sini tu malas tu


geni,
7 pagi geniiii..malam tak penah balik..takut hantu kebaya merah hahahahah...asben aku ngntuk la malam2

k.ina,
heh sib baik sy tak kena perli lagik..

sue,
kl hari2 leh balik :)

Yatie said...

bundar nyer mata ....

Lilas Gambeta said...

pkai lens kaler2 sket..baru terserlah kejelitaan ..hehehe..mata aku dh start rabun2 dh..huhu..tanda penuaan la ni :( x suka pkai spec..nk pkai lens tp smp skrng xreti2 nk sumbat kt bijik mata tu..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin