KAD PERTAMA DRP PUTRA... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, May 21, 2010

KAD PERTAMA DRP PUTRA...

masa sambutan hari guru dan hari ibu tempohari..ada acara anak2 beratur keluar bagi kad
yg derang buat bersama cikgu ..

terharu ok..walau pon kad tu cikgu yg buat...part color2 n tempek2 tu derang la kot yg buat
tahun2 sebelum ni aku dapat kad..bapak aiman yg gi beli kan..tahun ni dia tak bagi..buleh terlupa gitu kan...bapak terlupa tak per..jgn anak2 terlupa udah ler..
malu2 nak kiss mama depan kawan2 mama...tak per la aiman..
terima kasih bg mama kad ucapan..kad pertama daripada aiman
mengerti ke dia tak tau lah..tak per..lama2 dia mengerti la tu


masa acara tu ada game teka teki..ada 5 soklan kena jawab
senang jugak la..tapi ramai yg tak dapat jawab soklan pertama
kami jawab semua hehee..pastu berlagak submit awal..saja nak saiko org lain hahahhaa

pastu konfiden menang lak tu..dan mmg betul2 menang tmpt pertama pon hihihi
lawak tul...
asben kata .."ala dpt kordeal jer "
tak kisahhhh hadiah apa..janji menang..tempat pertama


kad ni dah digantung kat cubicle mama...


kalau tau jawap teka teki soklan pertama

apabila dua2 ditarik ke atas,yg kat atas seronok,yg kat bawah menderita

siapa kat atas?siapa kat bawah?

jawap2..hahahhaha
sapa betul percutian percuma di tiara hihiiihi tipuuuuuu jer!

2 comments:

Ili said...

thanks for dropping by..:)

link me link u :)

http://hanglipokopitiam.blogspot.com

Diarihatiku1976 said...

pandainya... meriah tu hari guru..

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin