EHEM2...KASI WARMUP SKET .. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, May 31, 2010

EHEM2...KASI WARMUP SKET ..

aku cuti..blog pon cuti gak hah..belasahh tak de makna nak online kat rumah
ngn gprs mcm siput sedut tu..buat sakit hati..baik pegi meronda2

ni aku baru nak kumpul kekuatan nak bekerja balik...adoii sangat la demoralise..tolongggggg!!

"abg,abg tak malas ke gi keja?tak penah pon dengar abg rungut malas2 "
"ermmmmm..malas tu kalau tak da keja..kalau banyak keja tensen nak gi keja"


aku punya "malas" tu lain lak definasinya..dipengaruhi faktor2 sekeliling jugak..
tak mau cete byk2 pasal ni..mana tau bos baca

tunggu jer la update apa2 nnt..yg plg best..PROJEK JUNE2010

2 comments:

Yatie said...

rajin kan dirimu :P

kirana said...

yatie,
huhuhu ni tgh nak amik mood balik ni

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin