ZAMAN TUDUNG AWNING TAK FEMES | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, May 6, 2010

ZAMAN TUDUNG AWNING TAK FEMES


igt nak update pasal tiara ..tapi nnt bosan lak org baca..lagi2 tiara..cam tak de cerita lain lak kan :P ..

ni terjumpa gambar lama kat fesbuk niza rasanya..cilok jer la kan..tengok balik zaman pakai tudung bawal ..kak tuuuuttt (diri kiri) paling beza sekali....
gambar ni rasanya tahun 2007 berdasarkan baju yg aku pakai tu..baju raya 2007..tahun ni masih pakai lagik..bermakna dah 3 tahun dok pakai baju tu..berjimat cermat katanya.,..
bila aku nak boros2 tang pakaian ni ntah...umur dah ningkat..nnt dah berusia baru nak try mcm2 fesyen org kata buat tebiat lak kan...so aku rasa aku kena amik mood shopping baju la sekarang ni..tapi bulan ni sangat kopak!

repair kete,servis kete..mcm2..harus posa shopping..dok dendiam kat opis.. :(

2 comments:

NaZa said...

masa ni br 2bulan lepas bersalin.. so gemuk la sket. hihihi

kirana said...

nak cover tu ..bg statement lepas bersalin :P

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin