TIARA BEACH RESORT ~ SERENDAH **RM120/night | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, May 4, 2010

TIARA BEACH RESORT ~ SERENDAH **RM120/night

PENGUMUMAN PENTING


Mulai 26 Jan 2011, pihak pengurusan Tiara Beach Resort telah menetapkan peraturan baru iaitu setiap pengunjung yang ingin menggunakan taman tema air  perlu memakai gelang/wristband yang disediakan.
Tetamu boleh membeli gelang dgn harga seperti berikut :-
1.RM30 – Dewasa
2.RM15 – Kanak-kanak
3.RM5 – Kanak2 ketinggian 3kaki (90cm)ke bawah.


Moon maaf atas kesulitan kerana kami  hanya mendapat maklumat peraturan baru ini pada ******************************************************************************

SMS/CALL saya  : 019-2616765 utk kadar sewa dan sebagainya
http://tiarabeachmurah.blogspot.com/


********************************************************************************
Alhamdulillah...unit kami dah sedia untuk disewakan
boleh la jamu mata ..gambar yg diambil tanpa editing


KATIL- super single...boleh tido 4 orang ..(kembarkan katil)








KEMUDAHAN DALAM BILIK

UPDATE TERKINI!!!   

Unit kami telah dilengkapi ASTRO decoder.Jadi tetamu boleh lah membawa astro smart card utk menonton rancangan kegemaran anda .

-bilik berhawa dingin

-kipas pon ada pada yang tak suka udara sejuk

-peti ais

-tv

-kettle

-water heater

periuk nasi i tak sediakan.. :)


tv tu buleh pusing 360 darjah ke arah living atau ngadap katil







complimentary ~permulaan jer kami letak ni..

KEDUDUKAN UNIT STRATEGIK ~PEMANDANGAN INDAH..




dari tingkap living ,facing pavillion stage...ada movie show, etc

show tamat 1030 malam..

di bawah blok ini,ada pavillion walk..jual burger etc...dan jugak kids room..tapi kemudahan kat kids room biasa2 aja
view dari tingkap berdekatan katil




boleh lepak2 tengok orang ...




pemandangan waktu malam dari tingkap living





BAGAIMANA NAK BOOKING??


CALL/SMS : Puan ANA (Adriana Putra Services)

019-2616765 ..simpan dalam henpon sekarang :)




RATE BARU TIDAK TERMASUK WRISTBAND :


Hari bekerja : RM 120 /night

Hari minggu ,cuti sekolah,public holiday : RM150/night

Diskaun utk tempahan 2 mlm ke atas dan  juga repeat customer.




BAGAIMANA NAK KE TBR ?




senang jerrr..exit tol PD ....lepas bayar tol ..ada traffic light..amik kanan..
pastu terussssssss jer sampai jumpa TOL ..bayar rm3.20 ..lepas tu terussssss..jmpa traffic light ..terusss sampai jumpa roundabout ..amik kiri ...terusssss jer smpai jumpa signboard Tiara!
kalau sesat call saya ..hehe cewah mcm pandai jer...
REVIEW dari salah sorang customer>>>click here

16 comments:

Elylinn said...

wahh, bagusnya offer, nnt bley la lin book klu tingin nk g jalan2 PD... yeay!!

Puteri Satu said...

na... takkan tak de diskaun.. kawan blog nih... ahaks... ada gak plan nak ke PD nih... huhuhu..

Em's Family said...

kalau mention blog kirana24 ade diskaun lagi tak hahahaa

rynas said...

wah dekat ngan umah mentua nie..Ana diskaun satu hehheheh

Jamak Aton Habi Mahmood said...

wahh leh la lpk sana...

nnati aku calling la kot nak sewa eh

congrate!

:: iManja :: said...

wah congratsss!!!!

bolehlah nanti koling moling yer

kirana said...

lin,
bila nak balik tuuuuuuu :P

k.puteri,
hhihi buleh dibincangkan :)

mira,
nnt kite discuss2 ngn asben n pengurus tu utk promo2 yer

rynas,
amboi mcm oder teh tarik :p

Siapppp!

jiji,
tol free..sila call :)

imanja,
tq2!..sila la call jgn malu2
t

genny da bomb said...

wei 160 tak buleh ka hihihihi

kirana said...

geni,
amboiii hang..murah dah ni...

spek pink said...

wowww... best2..!

fieza said...

wah nanti leh book kat u yer..salam kenal

shaifulsafar said...

Tahniah puan ana...

dah ada unit sendiri di TBR... InsyaAllah saya akan berhubung sekiranya berhajat nanti... :-)

-tuanbri- said...

booking sekarang! nanti kempunan..

Unit F 3 22 adalah unit stuio yang terbesar di TBR..

View cantik, pengalaman seronok, dekat dengan kids pool..

apa lagi nak ?

selamat bercuti !

Satu Solution Resort

Azman Md Safiee said...

Musafir Family Home Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

Ealyie said...

http://elyirisahmad.blogspot.com/2010/11/pd-part-1-tbr.html

Azman Md Safiee said...

Musafir Family Home Jasin Melaka Promotion Price RM100/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin