11.47pm | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, June 11, 2010

11.47pm

buat gapo tak tido lagikk oooiii...
mlm ni malam minggu...saja tido lewat sket..esok kan cotiiiii
pulak tu..mlm ni malam pertama piala dunia....tak tengok pon aku..tengok la 6 min ..tu pon sebab nak dapatkan kasih syg bapak anak2 aku huhu..tak leh nak mesra2 sket..lalu didatangi si kecik mencelah..dengki tau!

aku nak sokong italy ngn france...asben lak belanda ngn argentina
saja nak sokong selain brazil yg dah mmg dah tau terer tu
aku sokong italy pon sbb players hensem..nama tak igt lah..hilang ingatan sejak kawen ngn en ali..
dulu2 siap letak buat wallpaper pc

harini aku cuti...jaga anak2..bbsitter nak gi bercuti kenduri kendara
pastu dapat panggilan org nak beli barang kan...(haihhhh ni belum 100% buat biz lagik dah nak komplen..)mmg customer call kena layan walaupon setakat tanya2...
pada mulanya tanya beria2 sampai dah set nak jumpa kat mana nak bagi barang...
pastu at last .. "tak per la..saya just nk tny ada brp jer.." adoiiiiiii sabar la kan...tak kisah la kan..
adat customer...layan jer laaaa

kadang2 tu kan..kalau iklan umah sewa ke apa ke...aku dah bg detail kat iklan tu..pastu call dok tanya laaaaaaaaa lagi benda yg dah ada aku tulis...sekalik kena sabar2

ada sekalik tu aku siap tulis note kat bawah iklan "sila jangan call utk bertanya benda sama yg tertera "..ganas bunyinyaaa..sampai sekalik tu ada org call pon mcm gugup tak tau nak cakap ...sbb dah tulis gitu kan..yer la kalau takat nak tny sewa brp ..kan dah tulis semua ..tu aku hangin tu..hahah cepat hangin mcm mana nak biz ni


esok nak balik melaka...
selamat malam!

2 comments:

Em's Family said...

aisha nak tengok bola hehehe

kirana said...

mira,
dia nak kacau daun gak

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin