TEKOJUT DEN..MAHAI JUGOK RUPANYA.. | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Thursday, June 3, 2010

TEKOJUT DEN..MAHAI JUGOK RUPANYA..

ingatkan kat kedah murah sikit makannya...sama jer mahainyaaa
balik tu kan..misi nak makan ikan bakar kat kuala kedah..dah igtkan dekat2 jeti ni murah la sikit kan

plan asal nak belanja mak ayah makan sekali tapi derang taknak
so belanja asben jer la...


aku ni jahat tau..nak belanja asben pon kedekut gak ahhaha..
siap cakap bajet rm50 ja tu hehehheheh
saja jer..dah tau dah mana nak dapat makan ikan bakar dgn rm50 tu kan

tu jer menu kami oder ketam 2 ekor,udang 4 ekor ,ikan bakar,tomyam semangkuk....nasi putih 2..air buah srg satu
jumlah rm102 ..tekejut la aku..2 org makan
i tak biasa belanja mahai2..sob sob sob... (nnt ada lak org kata..tu ler tak nak join dot dot dot..makan rm100 pon dah sedih : )



larik bajet aku...kekekeke...pasnih nak belanja..belanja kfc jer la .. :P

tempat ni kat restoran nelayan,medan ikan bakar kuala kedah
mula tu kami pi perindu ikan bakar...masyaallah..ramai giler org...dah tu pulak ada notis ditampal.."kami memproses order anda dgn lama "

terus blah tak sanggup nak tunggu tengok byk lagik meja dok melangut tunggu oder sampai
tapi kat situ mmg gelemer ikan bakar
kot2 korang sampai kuala kedah..leh la pi pekena rasa..

9 comments:

maco said...

restoran perindu mmg ramai org, kalau kak ana nak rasa yg harga pun ok dan ikan bakaq dia pun sedap ble pi rasa kat restoran samila, dekat2 area tu jugak, saya slalu bawak famili pi situ pekena ikan bakaq

JMR said...

uiks..sampai gitu skali..huhuhuh

nieda said...

mak oii mahalnya..kalau saya pun berkira gak.

bie said...

rm100++ 2 org?*pengsan* ....tu la sape suh xnk join dot dot dot...cuti pun duit masuk hahhaa....tiba2...adakah sama ngan apa yg ku pikirkan? ekekeke

my little family said...

Ana, mmg budget kn rm100 ke atas tau. time kami mkn bulan lepas kat kuala perlis dlm RM2++ kot. hmmm

NaZa said...

mahal gak klu 100 utk 2org.. ikan ke ketam yg mahal?
yee.. sila la join dot dot dot.. kehkehkeh

rynas said...

dah lama tak pekena ikan bakar dekat bagan Lalang itu jer tempat paling best kot sesuai citarasa tekak saya.

kirana said...

maco,
ooo samila...ada lalu gak..tp dah terlepas malas nk patah balik..
nnt leh la try situ pulak

jmr,
huhuhu gitu la dik ooiii

nieda,
aaa kalau makan ramai tak kisah sgt ..ni sbb berdua tu rasa mahai tu

bie,
auwwwwww..shhhhhhh ehhehehhe

k,ayu,
kira kat sini murah lagik kot..kat PD tu

naza,
ikan...ketam kecik ja..

rynas,
tak penah try situ lagik..bila ntah nak sampai

Hang Kebun said...

mahainya... Medan ikan bakar kuala perlis pun sama saya ingatkan murah atau lebih murah sari kat serkam melaka atau kat port dikson rupanya lagi mahal kat perlis...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin