TAK FEEL LA AKU TENGOK ..... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, June 4, 2010

TAK FEEL LA AKU TENGOK .....

aku beria nak tengok cete legenda budak setan tu...semalam dok carik geng nak tengok
nak tengok ngn suami dah tentu cete basi baru leh tengok kot ..ntah2 tak dapat tengok

pagi dah bersarapan kan nasi lemak..saja amik sarapan berat...hari jumaat mmg begitu..sbb dah tau dah..lunch nnt tak sempat makan..

so rehat yg panjang tadi..kami terjah alamanda....main redah jer..nasib baik tiket masih ada..walaupon duduk asing2..tak kisah la..sorang depan sorang blkg..tak per..
kalau ngn somi tak leh dok jauh2 hahahah

dari segi pelakon :

Farid Kamil..sesuai jugak la jadi kasyah tu ..watak nakal tu jadik la...kira ok la
Lisa ..rupa mmg sesuai..tapi bila cakap aku dah tak suka..suara dia mcm keras..aku dok bayangkan watak ayu suara lembut2

kalau fazura jadi Ayu pon ok jugak rasanya..lembut sikit..pastu nampak sikit dia ada feel kat farid

Yg Lisa ni aku tak dapat rasakan percintaan dia ngn kasyah...tak tau lah ..jenuh dok carik feel..tak tiba2

Que mmg jadik..tiba2 nampak mcm hebat dia berlakon berbanding semua pelakon dalam tu

part paling tak suka...bila ayu transform jadik org lain huhuhuuu...

dah2 la..kang aku tulis banyak2..potong stim org nak tengok lak..

apa2 pon puas hati dapat tengok...walaupon bila keluar panggung tak da kepuasan ..sib baik tiket 7 hengget ja :)

7 comments:

AyunasiA said...

a'ah kan. lisa tu suara dia mmg xkena ngan muka dia yg sweet tu hehe

Em's Family said...

kalau emran lagi poyo, tengok cite melayu tak mo langsung

rynas said...

ramai kwn2 yg tengok bg tau tak best. terus terbantut nak tengok

SUZIE APAI said...

warghhh kamu sudah tgk yerrr...

Mak Su said...

haa? transform jadik orang lain?

tapi laki saya tentu tak minat nak tgk movie malay :(

kirana said...

ayu,
tu laaaa pasal...

mira,
amboiiiiii kirim salammmmmmm kat dia! hihihi

rynas,
aaa sayang tul..novel dah best...
pegi la awk tgk..kot la kan..nk rasa sdiri cmna best ke tk best

suzie,
aku cergas :P

maksu,
gi tgk ngn kwn2 pmpn :)
sy tak ajak asben pon tgk..sure jawapan dia tidak

mazzuana said...

aku baru nak gi tengok...tak best eh?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin