TAK MERENDEK ARINI... | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Friday, June 18, 2010

TAK MERENDEK ARINI...

tengahari ni ..saya telah menjadi baik tak pegi melawat shopping complex..itupon sebab saya keluar sorang2 harini..tak da geng jadi tak seronok nak berhuru hara

atau

dalam kepala otak saya serabut memikirkan macam2..nasib saya ..appraisal saya akhir tahun ni
saya memang mengambil risiko..biarlah...saya hanya berdoa supaya yg terbaik sentiasa berpihak kepada saya

sebenarnya harini saya pegi cuci dan polish gigi.....appointment buat bulan 5..lama tu..giler ramai peminat doktor hensem tu..tapi syg..rendah sket hehe..kalau tinggi lagikkkkkk la i sukaa..auww (en ali tak baca ayat ni)

sesapa yg takut nak gi wat scaling tu...seriusss tak sakit...syiok lagik ada..sampai nak tertido..sedapppp ooo time dia cuci2 celah2 tu...rasa puas seme benda kuar..bila dah siap..nampak la sikit2 ruang2 kosong yg sblm ni nampak rapat jer gigi

"rohana,..last 2 tahun awak buat yer...lama tak datang"
"tak sempat doktor..lagi pulak asik penuh jer lunch hour"
baru nak menipu dia setahun tak datang..terlupa rekod masih ada lagik heheeh

lepas tu saya buat retainer sekalik...retainer sekarang mcm dah longgar jer rasa..pakai pon mcm tak da effect...saya still pakai retainer lagik..kalau tak pakai lama2..gigi gerak..dah jadi tak sama balik... pulak tu..usia meningkat..gigi2 pon akan bergerak ke depan..kalau tak caya tgk..org tua2..napa makin lama makin jongang ke depan..

wah entri ni saya telah menggunakan 'saya' sehingga akhir entri
dan
minggu ni entri adalah tanpa gambar

dan

ahad ni PONDOK KASIH kami akan dibina....
sangat tidak sabar!

6 comments:

genny da bomb said...

gigi jadi putih tak lepas scaling?

FAM said...

ko tak pakai permanent retainer? dia mcm glue kt blkg gigi. tak rasa pun. best!

nieda said...

have a nice weekend..dh lama x jumpa doc gigi

~~ciklinn~~ said...

huhuhuhuh linn lagilah dah bertahun2 tak jumpa doktor gigi.. hahah

kirana said...

geni,
nak putih kena buat whitening..

fam,
laaa ada ek...awat aku tak tau..doktor tu pon tak rekemen pon huhu


nieda,
selamat berhujung minggu

ciklinn,
sila la pi lawat klinik gigi :)

Najwa said...

rajin jaga gigi..patut gigi cantik berseri2 bole jd model iklan colgate ;p aku tinginn gak nk mencantikkan gigi..tp blom berkesempatan nk pg buat..setahun sekali je gi jmpa dentist wat scalling..certain part sakit weh..ngilu pun ye..kena doc hensem wat la ni bru tak sakit kot kan ;p hihihihi

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin