AKTIVITI BAJET ... TAPI MENYIHATKAN | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Tuesday, June 22, 2010

AKTIVITI BAJET ... TAPI MENYIHATKAN

pada hujung minggu yg lepas..kami sekeluarga hanya berehat2 di rumah sahaja
seperti yg sediamaklum..saya telah tekad nak train aiman tu kan..
dan saya memang laksanakan lah apa yg saya nak buat tu..


untuk tidak menghampakan anak2...kami bawaklah jalan2 keluar sekejap amik angin petang
pusing kat taman situ jer



mereka berjalan tanpa menoleh belakang lagik
mereka meninggalkan saya jauh di belakang...
jenuh saya mengejar mereka kerana nak control kain lagik kan
mau terlondeh karang jalan laju2



saya paksa mereka stop dan saya potong mereka


selepas penat mengayuh dan berjalan...kami melepak di hadapan rumah sahaja..masa ni pondok belum pasang


sekian laporan aktiviti menjimatkan dari saya :)

4 comments:

Diarihatiku1976 said...

laporan lintas langsung ni yekkk

Yatie said...

mmg menjimatkan n merapatkan lagik hubungan kemesraan anak beranak :)

Mak Su said...

seb bek tak londeh kain ;p

kirana said...

k.ina,
tak berapa langsung :)

yatie,
aaa sekali sekala , berpeluh gak la jalan sekejap pon

maksu,
auww....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin