KIRANA PERASAN ANGGUN PART 1 | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Monday, June 28, 2010

KIRANA PERASAN ANGGUN PART 1

penulis tidak bertanggungjawab dgn entri perasan anggunnya ini
sila sediakan apa2 yg berkenaan jika anda mendapat kesan selepas baca entri ni :P

wehhhhh geli2...dah la ada part 1 ..maksudnya ada part 2 la pasnih..tolonggggg la bg kesedaran sket kat penulis blog ni :P


sebelum mekap2..singgah tempat wangi2 test bau..best gak bau bunga segar.. brand Loccitane perfume ni..masa ni dia kata promosi rege rm175 sebotol..sib baik dah bajet nak beli benda lain..so tak tergoda iman nak beli apa2

maskot ni comeeeeeiii...gerak2 menari2 lembut mcm pari2 lak


saja nak test amik code NW lak..sblm ni code NC..aku suka warm color sket..NC tu mcm kuning2 sket..nak ikut tu mmg sesuai ngn kulit aku yg kuning2 tu

pastu SA tu promote lak satu barang...hmmmm habis bajet aku..
sebab barang tu lah terjadi belian melebihi pendapatan tu

barang2 yg aku guna utk mekap nnt aku letak entri part 2..
gedik kan mek ana ni...mekap tak semenggah mana pon

ni hasil selepas mekap...tak nampak sgt kan...lampu neon ni terang sampai nampak aku putih pulak tu..wajah sebenar ku bukan color putih tu haahaha...


zoom dekat sket..saja nk tayang mata pakai eyeliner..tak beli pon..aku bukan reti pakai.
saja suruh SA tu mekap mata..jenuh aku beliakkan bijik mata ku nak bg nampak line tu ehehhe


lepas tu amik gambar lagik perasan2...aduhhhhh kecian mek ana..

asben kata >>>nampak bedak jer lebih...huhuuhuh sedih beta..terpaksa perasan sorang2 :(


p/s:jangan terkonfius baju sama ngn entri bawah....tu gambar bulan lepas..maklum la baju sket.. :P

4 comments:

Diarihatiku1976 said...

manis.... dah makeup bertamabah manis

ain said...

weh..ain segan la weh nak lalu kat promter apatah lagik suh depa make up...

hang ayat camno kat salesgirl/promoter tu?

Najwa said...

amboihhh..cun melecun ha mek ana..msa skolah dulu bkn main berselemoih lg ha..la ni serius lawa wehhh..bkn nk "jek" la..tp x tau la kalo itu cuma ralat mata dgn bantuan flash camera..hikhikhik..jgn mrh..btw,honestl... cun :-) hg pkai Loccitane eh skrng?

my little family said...

bila ana bt n3 pasai makeup ni, secara automatik menggatal la tgn nk komen..kekekeke

cantik tu pakai eyeliner..pakai la..yg liquid atau yg pensil tu.. akak wajib pakai tuh sbb mata nampak besar sket..kekekeke

eye shadow tu kasi terang lagi la..xnampak sgt.. mesti lagi segar tau muka Ana.. :-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin