PERADUAN CUTI2 TIARA BEACH 100 HENGGET JER | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, June 9, 2010

PERADUAN CUTI2 TIARA BEACH 100 HENGGET JER

Promosi pertama ...Bercuti di Tiara Beach Resort dengan harga RM100 shj
berminatttttt?



senang saja nak join peraduan ni










jadikan referrer tertinggi utk bulan julai ni..maka anda layak bercuti dgn kadar RM100 /night
(studio unit)

1.statistik diambil kira dari 1 julai - 30 Julai
2.tarikh bercuti..anda tetapkan bila anda nak (sekali shj)
3.sape2 yg tak paham mcm mana nak sertai...boleh tanya
mudah saja..hanya klik link saya di bloglist anda..atau boleh buat entri dan link kan ke entri ni ..

utk perbandigan harga biasa yg ditawarkan utk weekend dan cuti sekolah/public holidays ialah rm180/night ..anda jimat rm80!boleh makan ikan bakar :)

6 comments:

Mas said...

mcm best ni,leh mkn ikan bakaq ;p

su love nash said...

dah letak dah kat blog hehehe

nurQaseh said...

hehe..teringin nak join..tp sy br je blajar2 create blog..lain kali buat lg ye...sian saya

kirana said...

kak mas,
join la :)

kak sue,
gd luck

nur,
belum terlambat..peraduan start julai

MrNamiruz said...

hmm..xbape paham..huhu..newbie katekan..leh explain lg x ape yg perlu dilakukan?

kirana said...

mr namiruz,
senang jer...kalau dah ada link blog sy kat bloglist awk..just klik jer link tu utk baca blog sy...
lagik byk org klik link sy dari blog awk..lagik tinggi poin la

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin