BELI MAC PON NAK KECOHHH???? ~ANON | CORETAN MAMA AIMAN & AISYA

Wednesday, June 30, 2010

BELI MAC PON NAK KECOHHH???? ~ANON

aku sebenarnya malas nak layan komen anon ..dah la tak letak nama....
tapi sebab dia tanya soklan kan...sampai 4 tanda soklan tu..kena la jawab jugak kan

sapa yg kecoh sebenarnya..aku ke kau yg kecoh
kau yg kecoh kat blog aku kan
bukan sekali dua aku cerita beli barang..apsal entri ni baru kau nak kecoh
apsal tak kecoh masa aku buat entri lipstik maybelline tu

atau

kau saja nak menghina aku
dari segi soklan ko ni seolah2 "ek elehhhhh org dah pakai mac berkurun..ko baru jakun nak beli..pastu beli kecoh lak tu"

aku kecoh pon ada aku kacau duit kau ker
berdosa ker
bukan aku kecoh hal dalam kain

dah la aku malas nak tulis panjang2...sbb aku tau kau siapa






14 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

kak! publish je si anon tu sape! sibuk je kan.. akak mmg izin ke anon tu komen kt blog akak? fiza mmg reject utk anon yg nak komen..hehe

Najwa said...

org2 mcmtu hg anggap je mcm habuk..kasi lap saja lah sebab menyemak..

genny da bomb said...

eiii apsal la nk dengki kan..macam2 hal la orang ni kan..biar la..bukan blog dia yang dia nak sibuk pehal

Nur Qaseh said...

biar je org camtu..yg penting blog ni i like...

FAM said...

hahahaha. Ana, tu tanda blog hang dh fames gitu. hehehe

Iena said...

ntah hape2 ajerla anon tu...
biasala... x puas hati ler tu...
biasa org2 ni org2 di kalangan kite yg x puas hati ngan apa yg kite ade...
so, ko abai jerla org cenggini.
teruskn menjaja brg2 ko beli...
biar dia sakit jiwa sengsorang.

mazzuana said...

Ana, abaikan je la, kalo ko sakit ati dia suka la. Dia sakit hati la tu tgk barang2 ko borong..kot dia sebulan dpt beli 1 barang je, ko sekali beli borong bebanyak..tu yang hangin tu

Ili said...

anon tu nak attention tuh...we;ldone to u sbb dah kasik die fames..haaa amek ko si anon :p

dun worry b happy k!

KV said...

hang dah femes ana wei. Tak yah lah approve komen anon.

Elylinn said...

Kak Ana sabaq..... org tu jeles tu....

Anonymous said...

Dear Puan Kirana, tidak semua orang suka dengan apa yang kita paparkan dalam blog kita. Free comments are allowed, terutamanya kalau kita ada niat untuk menunjuk-nunjuk. I have nothing against you, itu sebab puan mampu. Tapi orang yang tak mampu macam mana? Kita berbelanja mengikut kemampuan. So, kalau orang bagi komen macam tu, jangan marah kita anggap saja sebagai satu komen yang membina dan menyuruh kita lebih tawadduk dan lebih merendah diri. Dengan itu, kita akan menjadi manusia yg lebih baik. Just my 2 cents.

Thank you.

Bilal Tahir...

SUZIE APAI said...

lorrr...bior la...kitenyer blog kita nyer sukaaaaaa...

nti ko citer plak psl ko beli tempe ke...sawi ker....aku suke baca....hikss

kirana said...

fiza,
cukop la bg sket2 gitu ehhe...
akak mmg saja tak set comment approval pon..


najwa,
ada jugak yg tak puas hati ngn kite..bukan semua org suka..

nur,
mmg nak biar jer...tp tersiasat pulak

fam,
buat lawak la tu :p
femes apa mendenya

iena,
hati org kan...
aamboi kooo..nak suruh membara lagik tu :P

mazz,
aku beli setahun sekali jer wehhh..pulak tu guna duit nang2 lak tu..tang mana nk menunjuk tak tau lah

kv,
hahah tak femes pon..
saya saja tak set approval tu..

lin,
takda apa pon nk dijelesnyaaaaa hehe

bilal tahir,
terima kasih atas komen anda,mungkin anda kali pertama jejak kaki kat blog saya ni ..bukan sy tak leh terima komen..tapi kalau komen nak tegur biar beradab...bagi nama dan tegur ..bukan tny soklan dgn sinis,
pulak tu..sy tak rasa entri sy ni menunjuk2 pon..dah sah2 tulis..berkunjung sekali setahun..guna duit iklan jer beli..bukan duit sdiri ..
lagi pulak..kebanyakan barang mekap sy beli sy share kat blog walaupn yg rm6 ..bukan yg branded2 jer..yg branded pon berapa ketul jer..tak timbul isu nk menunjuk2...kwn2 yg baca blog sy lebih tahu apa yg sy nk smpaikan

apa2 pon terima kasih atas nasihat

suzie,
hahaha masalahnya tak penah beli tempe wehhh camna nk tjuk kat blog :P
jgn mara hihiihhii

my little family said...

biasa la Ana, manusia ni ada mcm2 jenis.. yg dengki , suka, semua ada.. yg suka berkawan & yg suka cari gaduh pun ada..biasa la tu.. kdg2 depa komen bkn sbb depa xmampu nk beli benda tu ..tp saja komen sbb busuk hati..

abaikan la org2 mcm tu..janji kita happy je Ana.. :-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin